PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597666}
6,4 7,4 tys. ocen
6,4 10 1 7357
Alcatraz
powrót do forum serialu Alcatraz

Pilot

ocenił(a) serial na 8

Pierwsze dwa odcinki wciągnęły mnie na maksa. Już się nie mogę doczekać, co będzie dalej.Podobno na ence od lutego będzie ten serial.

ocenił(a) serial na 4
Kordian78

Nie mogę się doczekać co będzie dalej? Już po pierwszym odc. widać, że to żałosny szajs... fabuła będzie się opierała jedynie na łapaniu tych gości, w każdym odc. zapewne to samo, ehh przez to taki żałosny się stał ;] a pierwsze 20min takie fajne było, ale po złapaniu Jacka serial okazał się katastrofą.

ocenił(a) serial na 8
Mailo91

Chyba nie tylko Duńczycy mieli wczoraj czarny czwartem :-) A ja jednak uważam, że nie należy jeszcze spisywać Alcatraz na straty. Myślę, że to będzie fajny serial.

Kordian78

Nieźle.... po dwóch odcinkach oceniać serial to szczyt głupoty.

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

Haha szczyt głupoty to ta fabuła w nim ;] to oczywiste, że będą tylko ich łapać i tyle z serialu, pf.

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

elenkaa, można by tak powiedzieć gdyby ktoś oceniał film/serial po opisie. Dwa odcinki to dużo. Zazwyczaj wystarczy do wyrobienia sobie opinii i domyślenia się dalszej fabuły.

Ja tam już wiem, że szkoda czasu na to.

Wassago

Pewnie, bo po dwóch odcinkach wszystko wiadomo. A co ze sprawą ich zniknięcia? Na to też masz już swoją teorię, która jest na pewno dobra?

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

Serial pokazał sporo niedociągnięć i razie niektórymi błędami. No i fabuła nie była dla mnie ani trochę wciągająca, a bohaterowie interesujący.
Mi takie coś wystarcza, tobie nie - więc sobie spokojnie oglądaj, ale jak ktoś sobie wyrobił opinie o serialu po dwóch odcinkach, to jego sprawa i nie czyni go z tego powodu "głupim".

Poza tym, zawsze można wrócić do serialu gdyby się okazało, że następne odcinki są genialne, fabuła i bohaterowie wciągając. Ale gdyby się okazało, że dale jest słabo to nikt mi czasu nie zwróci.

ocenił(a) serial na 4
Wassago

Poruszyłaś drugą kwestię, zniknięcie - żadna "tajemnica" ja w tym nic ciekawego nie widzę, oglądać tylko po to by się dowiedzieć jak zniknęli? Tego można się z neta dowiedzieć od kogoś jak już wejdzie owy odc., i nie będzie trzeba oglądać masy odc. tylko wystarczy przeczytać 2 zdania, bo zapewne w tylu będzie to wytłumaczone.

ocenił(a) serial na 4
Mailo91

Sry, z przyzwyczajenia odpowiadam od osoby nade mną, miało to być do elenki.