Pierwsze dwa odcinki wciągnęły mnie na maksa. Już się nie mogę doczekać, co będzie dalej.Podobno na ence od lutego będzie ten serial.
Nie mogę się doczekać co będzie dalej? Już po pierwszym odc. widać, że to żałosny szajs... fabuła będzie się opierała jedynie na łapaniu tych gości, w każdym odc. zapewne to samo, ehh przez to taki żałosny się stał ;] a pierwsze 20min takie fajne było, ale po złapaniu Jacka serial okazał się katastrofą.
Chyba nie tylko Duńczycy mieli wczoraj czarny czwartem :-) A ja jednak uważam, że nie należy jeszcze spisywać Alcatraz na straty. Myślę, że to będzie fajny serial.
Haha szczyt głupoty to ta fabuła w nim ;] to oczywiste, że będą tylko ich łapać i tyle z serialu, pf.
elenkaa, można by tak powiedzieć gdyby ktoś oceniał film/serial po opisie. Dwa odcinki to dużo. Zazwyczaj wystarczy do wyrobienia sobie opinii i domyślenia się dalszej fabuły.
Ja tam już wiem, że szkoda czasu na to.
Pewnie, bo po dwóch odcinkach wszystko wiadomo. A co ze sprawą ich zniknięcia? Na to też masz już swoją teorię, która jest na pewno dobra?
Serial pokazał sporo niedociągnięć i razie niektórymi błędami. No i fabuła nie była dla mnie ani trochę wciągająca, a bohaterowie interesujący.
Mi takie coś wystarcza, tobie nie - więc sobie spokojnie oglądaj, ale jak ktoś sobie wyrobił opinie o serialu po dwóch odcinkach, to jego sprawa i nie czyni go z tego powodu "głupim".
Poza tym, zawsze można wrócić do serialu gdyby się okazało, że następne odcinki są genialne, fabuła i bohaterowie wciągając. Ale gdyby się okazało, że dale jest słabo to nikt mi czasu nie zwróci.
Poruszyłaś drugą kwestię, zniknięcie - żadna "tajemnica" ja w tym nic ciekawego nie widzę, oglądać tylko po to by się dowiedzieć jak zniknęli? Tego można się z neta dowiedzieć od kogoś jak już wejdzie owy odc., i nie będzie trzeba oglądać masy odc. tylko wystarczy przeczytać 2 zdania, bo zapewne w tylu będzie to wytłumaczone.