to debile mogli stworzyć krótki sezon 2 i zakończyć go z wyjaśnieniem jak to można kończyć serial bez finału jeb..y amerykanki fox..
Fakt faktem,nawet dla widza mogli zrobic krotkie odcinki internetowe-ale pieniadz nakreca ten swiat,aktorow i reszte ekipy trzeba oplacic a nikt nie pracuje za darmo.Czuje kure.wski niedosyt informacji.
Właśnie zastanawiam się nad obejrzeniem tego serialu. Czyli mam rozumieć, że nie ma on zakończenia, rzeczy pozostają niewyjaśnione etc?
Bardzo nie lubię, gdy coś nie ma zakończenia. Gdy scenarzyści nie wyjaśnią tego, co ma być wyjaśnione. Zazwyczaj staram się czekać do końca 1 sezonu (i podjęcia decyzji o losach serialu) zanim zacznę coś oglądać. Także to dla mnie znacząca kwestia. Jeśli jednak serial sam w sobie jest świetny, a zakończenie nie aż tak "urwane" to chętnie zapoznam się z "Alcatraz".
Jest co najmniej kilka świetnych seriali zdjętych po 1 sezonie.
Były zbyt wymagające dla widza.
Nie warto się ograniczać (ramy masowego odbiorcy) - lepiej samemu sobie wyrobić opinię - oglądając.
np. "Flash Forward" czy "Defying Gravity" - ten drugi Ci szczególnie polecam
Jest też cała masa słabych :) Ale mi w ogóle nie chodzi o poziom tylko o sposób zakończenia. Dlatego nie pytam czy warto (jak sporo ludzi) tylko o co innego. Flash Forward oglądałam i bardzo mi się podobał! I na swój sposób miał zakończenie. O drugim w ogóle nie słyszałam. Chętnie się zapoznam. Nie ukrywam, że "Alcatraz" podoba mi się ze względu na tematykę. Dodatkową zachętą jest p. Garcia :) Na pewno prędzej czy później obejrzę Alcatraz. Jest wśród następnych "do obejrzenia" na mojej liście. Wczoraj skończyłam "Awake" :)