Moim zdaniem jest to jak dotąd najlepszy odcinek tego sezonu, fajna technologia, dużo akcji, kilka nowych wątków które w przyszłości mogą mieć swoją kontynuację. Odcinek oceniłam na 9.
Również tak uważam. Jak dla mnie kolejny najlepszy odcinek wraz z " Anger Management ". Summer Glau zagrała świetnie. Mam nadzieję, że Skylar jeszcze kiedyś wróci. Chociaż z drugiej strony są 2 poważne przeszkody. Jawna współpraca z drużyną nie wchodzi w grę bo by ją szefostwo zaraz wsadziło do aresztu. Poza tym musi się opiekować córką.
Poza tym kolejny świetny występ Gary'ego.
Haha, ale porażka... To było tak przeraźliwie głupie, że aż przestałem oglądać. Grała tam Summer Glau z Firefly, ale to też niczego nie zmieniło. Banalne, infantylne wręcz i przeciągnięte.
Bardzo fajne łagodne s-f. Można oglądać w gronie rodzinnym. Infantylność nie jest czymś złym.
Czy infantylność uznamy za pozytywną, czy negatywną cechę zależy od tego, czego szukamy. Z perspektywy widza dorosłego śmiem twierdzić, że dziecinna fabuła nie jest czymś pożądanym. Jednak na pewno łatwiej znieść oglądanie z dziećmi tego typu serialu, niż, powiedzmy - bajki Disney'a.