Jedną z większych wad tego serialu jest kreacja Gary'ego. Praktycznie żaden z bohaterów nie jest
wystarczająco wyrazisty żeby przyciągać ale autystyczny geniusz wręcz odpycha. Może właśnie
dlatego że jest zagrana tak prawdziwie. Po obejrzeniu kilku epizodów pomyślałem o cytacie z
"Tropic Thunder" - "you never go full retard". Może nie brzmi to co tu piszę zbyt uprzejmie i nie mam
zamiaru tu nikogo obrazić ale osoba z zaburzeniami tego typu nie jest atrakcyjnym bohaterem.
Ogólnie zaburzenia psychiczne są średnio "zabawne", dlatego większość z nich jest przedstawiona
nie do końca zgodnie z prawdą. Dexter nigdy nie zdobył by takiej popularności gdyby został
sportretowany jak prawdziwy psychopata.
nie zgodzę się z tym. Jak dla mnie Gary to najlepsza postać występująca w tym serialu. I jego zaburzenie jest jego atutem.
Dosyć dawno oglądałem ten serial ale z tego co pamiętam a pamięć mam w miarę dobra to właśnie Gary sprawiał ze oglądałem ten serial no i oczywiście RACHEL :) Gary grał właśnie naturalnie wszystko było ok. A te jego teksty hmyy :) A i ta akcja z KAT gdy ja postrzelili a on "WSTAWAJ" i ten wyraz twarzy. Gary jest zajebisty i już koniec tematu!! Tak z innej beczki..............
HEROSI są najlepszym serialem!