PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=594595}

Alphas

2011 - 2012
6,7 3,0 tys. ocen
6,7 10 1 2968
Alphas
powrót do forum serialu Alphas

http://streszczamy.blogspot.com/p/streszczenia-seriali.html

Zapraszam, streszczenia najnowszych odcinków serialu Alphas i nie tylko!!

ocenił(a) serial na 6
gorczan

dobra robota,teraz pora na pytania :D

1)sam to napisałeś?
2)co z 1 sezonem ?
3)planujesz też dodać jakieś inne seriale ? (tak z ciekawości pytam)

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

1) Tak sam pisze wszystko po obejrzeniu odcinków. Streszczenia to forma dla mniedość nowa, dlatego ciągle szlifuje jeszcze styl.
2) Będzie dodany wkrótce, strona istnieje dopiero 3 tygodnie, a Alphas zacząłem streszczać jakie trzy dni temu, więc jeszcze troszkę zajmie zanim się pojawi pierwszy sezon.
3) W tej chwili streszczam 3 seriale, ale planuje dodać nowe. Czekam na premiery American Horror Story, Supernatural, Gry o Tron. W między czasie jeśli jakiś inny serial mnie zaciekawi, to będę o nim pisał. A na oku mam m.in Suits.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
gorczan

wspołczuje streszczania 2x05 ,istny chaos :D chcesz szczegółowe streszczenie po ang ?

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Jakoś dałem rade :) Streszczenie będzie na stronie wieczorem

ocenił(a) serial na 6
gorczan

to gratuluje,ale tak sie zastanawiam ,czy jest sens tak sie meczyc ? przed obejrzeniem odcinka i tak nikt tego nie przeczyta a po obejrzeniu to juz nie ma po co ;)

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Już jest :)
Może ktoś przez przypadek obejrzał, któryś z odcinków serialu i chce wiedzieć co się działo wcześniej, ktoś ominął jakiś odcinek, albo przerwał oglądanie i po paru miesiącach chce wrócić do serialu, a nie pamięta co było w poprzednich odcinkach?
W każdym razie po ilości odwiedzin widze, że jednak ktoś wchodzi na tą stronę :)

ocenił(a) serial na 6
gorczan

a nie przytrzymałeś przypadkiem F5 haha :D tak na serio to wkradł ci się błąd "Rachel okazuje trochę cieplejsze stosunki Rachel. "

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Oł szit :) Nie zauważyłem. Już poprawiam :)