PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769613}

Altered Carbon

2018 - 2020
7,4 52 tys. ocen
7,4 10 1 51905
6,3 19 krytyków
Altered Carbon
powrót do forum serialu Altered Carbon

Ocena światowa: 9,4 (IMDb)
Ocena polska: 5,3 (Filmweb)

ocenił(a) serial na 8
martinos1985

4 głosy to są, ja póki co po 2 odcinkach jestem zachwycony, me gusta :P

martinos1985

jak można coś interpretować na próbce 4 głosów. Panie ośmieszasz się.

siweq

Dokładnie.

martinos1985

I po co tak krytyka polskiej społeczność internetowej? IPN Cię ścignie i tyle będzie Twego krytykanctwa :)

harkonen_mgla

A gdzie niby skrytykowałem polską?

martinos1985

Treść Pańskiego postu otwierającego sprowadza się do krytyki polskich gustów i pochwały amerykańskich. IPN już Pana namierzył.

harkonen_mgla

Czytaj ze zrozumieniem. ;)
Nie amerykańskich, a światowych (IMDb to społeczność międzynarodowa) - to po pierwsze.
Po drugie, nadal czekam na wskazanie gdzie krytykuję którekolwiek - polską czy światową ocenę...

martinos1985

Nie wstydź się.
Zazwyczaj wysoka ocena na filmwebie oznacza że film należy omijać szerokim łukiem.

tomektomek

Nie rozumiem. Czego się nie wstydzić?

martinos1985

Źli (bo antypolscy ostatnio) Amerykanie żądzą światem, konkluzja oczywista, prawda? Tak samo oczywisty jest wydźwięk Twych trzech kropek.

harkonen_mgla

No widzisz. Jakże można się pomylić... ;)

martinos1985

Każdemu zdarzają się pomyłki, grunt, że umiesz się do nich przyznać :) Wybaczamy :)

harkonen_mgla

Serio nie zrozumiałeś? O.o

martinos1985

Dobra, dobra, IPN przed domem stoi to i nagle innego sensu temat na nabrać... Nie ulegaj presji paragrafów, walcz dzielnie o prawo do krytyki!

PS. Serio nie zrozumiałeś? :)

harkonen_mgla

Próbujesz być śmieszny czy jesteś po prostu głupi?

martinos1985

Chciałeś chyba napisać "próbujesz być dowcipny"? Widzisz jak pięknie zignorowałem Twoje chamstwo? Swoją drogą, założyłeś dowcipny temat, parę osób zabrało głos, aż tu nagle strzelasz śliną i złorzeczysz pod nosem. Dlaczego?

harkonen_mgla

Nie, chciałem napisać dokładnie to co napisałem, ale znowu nie zrozumiałeś...
"Widzisz jak pięknie zignorowałem Twoje chamstwo? " - widzę jak pięknie przybijasz sam sobie high five. ;)
"...strzelasz śliną i złorzeczysz pod nosem." - aktualnie to się akurat uśmiecham cuz u made my day! Thx! ;)

martinos1985

Czasem przeceniam swych rozmówców, raczysz wybaczyć...

martinos1985

Trochę się wyrównało:
Filmweb 7,9
IMDB 8,8

ocenił(a) serial na 9
martinos1985

Serio założyłeś ten temat na podstawie (a jakże) reprezentatywnej próbie 4 głosów?

miXUE

Nie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem