PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=675642}
8,1 73 tys. ocen
8,1 10 1 73293
7,5 21 krytyków
American Horror Story: Asylum
powrót do forum serialu American Horror Story: Asylum

AHS

użytkownik usunięty

Zauważyłem, że na innych forach ni stąd ni zowąd część ludzi nie domyśliła się kim jest dziecko Lany. Tak więc moja teoria chyba jest właściwa, potwierdza ją charakterystyka postaci na oficjalnej stronie.

Dziecko Lany to przecież Ben z pierwszego sezonu, opisują go następująco:
Johnny Morgan (Dylan McDermott) claims to be the son of Lana Winters and Oliver Thredson. He was conceived when Thredson raped Lana multiple times while she was being held captive in his basement. Once Lana is informed that she is pregnant, she tries to abort him by sticking a coat hanger inside of her. She later finds out that her attempt was unsuccessful by Sister Mary Eunice, and that the child will be a boy. He first appears in the episode "The Coat Hanger", where he explains to a therapist why he has homicidal tendencies. Johnny grew up not being around his biological family, but later tracked them down through the internet. He identifies with his father, and decides to carry out his legacy by killing people.

użytkownik usunięty

Wybaczcie, opisują go, że Ben twierdzi, że jest synem Lany i Thredsona, a mi się wydawało, że to oczywiste. To już nie wiem jak to jest do końca. ;)

ocenił(a) serial na 9

Ale to chyba wszyscy wiedzą, kapitanie oczywisty *podaje pelerynę* :P

użytkownik usunięty
Leothyr

No właśnie w wątku poprzednim o najnowszym odcinku prawie wszyscy spekulują o tym kto jest dzieckiem Lany, czy w ogóle się urodzi, po co urodziła itp. Stąd mój post o zapytaniu czy tylko ja inaczej zrozumiałem owy wątek. ;)

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie to oczywiste, że Johnny jest synem Lany i Olivera.

ocenił(a) serial na 7
olgamikolajczak

tylko te mloty kminia czy dzieckiem nie jest Ben

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 7
olgamikolajczak

ktorego slowa nie rozumiesz?

ocenił(a) serial na 10
lucky_bastard

"mloty"?

olgamikolajczak

Ben nie jest dzieckiem Lany, Ben był postacią z pierwszego sezonu. Synem Lany jest Johnny.

ocenił(a) serial na 10
Binula

No tak, wiadomo, bo to jest drugi sezon, a Ben był w pierwszym.

ocenił(a) serial na 10
olgamikolajczak

Sezon pierwszy i drugi nie są ze sobą w jakikolwiek sposób powiązane, patrz aktor który grał Tate'a w pierwszym sezonie. Po prostu się nie łączą ;)

ocenił(a) serial na 10
altanaogrodowa

no tak to oczywiste

ocenił(a) serial na 7