Wczoraj skończyłem oglądać Asylum i mam pustkę. Jaki serial w podobnym klimacie polecacie?
Ja przed chwilą skończyłam oglądać i już mi go brakuje dlatego podpinam się pod twoje pytanie. Ten sezon był świetny, dużo lepszy niż pierwszy
Ja polecam Supernatural, The Walking Dead :) podobne klimatem, ale nie owiane tajemnicą.
A tak, aby wypełnić pustkę to Czarodziejki, lub Buffy postrach wampirów :)
Polecam serial The Walking Dead. Serial, który mnie wciągnał, po skończonej 2. serii AHS. Czekamy na III serie ;D pozdro !!!
10 kwietnia na AXN zaczyna się Hannibal ze względu na Madsa Mikkelsena ja sobie ostrzę na niego ząbki ;) A jak będzie to zobaczymy.
Hannibala dzisiaj oglądam, bo jest już na necie kilka dni :) Bates Motel oglądam na bieżąco, ale jest to typowo thriller i to nie jakiś wybitny, ale przyjemnie się patrzy. The Walking Dead obejrzałem chyba 3 odcinki, całkiem niezłe, ale myślałem, że będzie lepsze :) Supernatural boję się zacząć bo jest już 8 sezonów, ale kiedyś na pewno się za to zabiorę :P
Myślę, że skuszę się na 666 Park Avenue.
Osobiście polecam Lightfields, serial ale ma jedynie 5 odcinków. Bardzo ciekawy, tajemniczy, w kilku momentach (dla mnie) przerażający.
DZIĘKI WSZYSTKIM! :)
Serialu tak znakomitego dawno nie widziałam.
666 Park Avenue - typowy thriller, trochę zmarnowany potencjał, koniec po 1 sezonie - polecam.
The Walking Dead i inne o żywych trupach - bardziej skupiają się na życiu ocalałych, wieje nudą - ja nie polecam, ale są fani.
Niestety nic innego podobnego nie znam, a chętnie bym obejrzała.