PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=675642}
8,1 73 tys. ocen
8,1 10 1 73356
7,5 21 krytyków
American Horror Story: Asylum
powrót do forum serialu American Horror Story: Asylum

Czy mogę zacząć oglądać drugi sezon nie oglądając pierwszego? Czy są tam jakieś powiązania z
pierwszym sezonen? I który sezon waszym zdaniem lepszy?

wojtas32411

spokojnie możesz oglądać 2 sezon nie ma związku z pierwszym :):) większość aktorów z 1 dra w 2 ale to zupełnie inne postacie więc nie masz sie co martwic :)

pierwszy sezon rewelacja :):), ale mi osobiście bardziej podobał sie Asylum :) bardziej popieprzony :D
i Jessica Lange niszczy ekran !! :D

kam001

dzięki, to chyba zacznę oglądać drugi sezon, pierwszy zacząłem i w pewnym momencie przerwałem, a już nie chce do niego wracać. Rzeczywiście serial jest troche popieprzony, ale ja lubię takie klimaty :D

wojtas32411

no to drugi sezon dla Ciebie :):) haha

napisz jak sie podobało

wojtas32411

i jak ta 2 ???

kam001

jestem po 3 odcinku, jak na razie świetnie, mam nadzieję że utrzyma się ten poziom :D

wojtas32411

Utrzyma !! A powiem ze bedzie lepiej

kam001

właśnie skończyłem oglądać sezon i musze przyznać że ten serial jest genialny, wszystko mi się z nim podobało, świetny od strony technicznej, imponująca gra aktorska (wszyscy świetni no ale Jessica Lange i tak odwaliła najlepszą robotę), klimat, zakończenie (ostatni odcinek wieńczący całą historię świetny, czułem się jakbym oglądał film a nie serial). Nawet imponująca była czołówka na początku każdego odcinka i muszę przyznać że dawno tak dobrego serialu nie oglądałem.

wojtas32411

Tak seria kosa :):) Jessica miazdzy ekran. Genialnie napisany serial. Rowniez dawno takiego nie ogladalam.

kam001

Teraz już czekam na 3 sezon, a jak się nie mylę to gdzieś czytałem że ma to być zlot czarownic, więc może być ciekawie.

wojtas32411

ja to samo :D

wojtas32411

Jak wyżej sezony nie powiazane ze sobą. W mojej ocenie 2 sezon gorszy i to o 2 punkty. Nie chce spojlerować ale wolałem tematy paranormalne od kosmitów, diabłów, nazistów, seryjnych morderców i innych bzdur w 2 sezonie-trochę za dużo.

slimbarti

kwestia gustu, jako że ja zacząłem a nie skończyłem oglądać pierwszego sezonu to nie do końca mogę się wypowiadać na jego temat. A widziałem chyba z 5 odcinków, momentami było ciekawie a momentami się robi trochę dziwnie, czasami aż nazbyt. Jestem ciekaw co w 3 sezonie wymyślą.

ocenił(a) serial na 8
wojtas32411

Na początku wydawało mi się że 1 jest lepszy, ale jak oglądnęłam 2 do końca myślę że jednak ta historia była ciekawsza.
pierwszy był straszniejszy, ale drugi fajnie się zazębiał i pokazywał historie.