Twórcom udało się stworzyć o wiele lepszy obraz, niż to było w przypadku pierwszego sezonu.
Opinia o serialu: http://simon-movie.blogspot.com/2013/03/american-horror-story-asylum.html
oj zdecydowanie, jestem po 3 odcinkach, i moge smiało podpisac sie pod twoja opinia, choc może wątków trochę za dużo, kosmici, demony, seryjny morderca, i szpital psychiatryczny, zombie? ale wszystko dobrze wymieszane i smacznie podane, wiec nie ma co sie czepiac.
Zgadzam się, zgadzam. Historia jest spójniejsza, postacie lepiej wykreowane (nie mówię, że w pierwszym sezonie były wykreowane źle), ciekawsze wątki, tematyka. Jak w 3 sezonie będzie taki przeskok jak między 1 a 2, to chyba będzie serial stulecia. :D
Na oficjalnym FB AHS był wpis dzisiaj że będzie nowy sezon: American Horror Story: Coven. Zakładam że będzie tematyka związana z czarownicami. Nie mogę się doczekać.
Zgadzam się. Obejrzałam sezon I i II i moim zdaniem dwójka jest lepsza niż pierwszy sezon. Bardziej trzyma w napięciu, zakończenie zdecydowanie ciekawsze niż w sezonie pierwszym.