PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=675642}
8,1 73 tys. ocen
8,1 10 1 73356
7,5 21 krytyków
American Horror Story: Asylum
powrót do forum serialu American Horror Story: Asylum

Najlepszy

ocenił(a) serial na 8

Moim zdaniem ten sezon jest najlepszy , zakończenie średnie ale poza tym jest SUPER

ocenił(a) serial na 8
maymarsha190

Od jedynki napewno lepszy ,3 jeszcze nie widziałem,co nie zmienia faktu ze 2 jest bardzo dobra

ocenił(a) serial na 10
M_Nita

niestety trzeci sezon jest gorszy od dwójki ale lepszy od jedynki.
Sezon 1 - 7
Sezon 2 - 10
Sezon 3 - 8

ocenił(a) serial na 7
maymarsha190

Też tak sądzę, chociaż według mnie zakończenie jest właśnie bardzo dobre, zaskakuje i idealnie zamyka całą historię. Pierwszy sezon był taki sobie, a trzeci, który teraz oglądam, to już kompletna żenada, niestety.

maymarsha190

Obejrzałem dopiero połowę 2 sezonu, ale prawdę mówiąc nie za bardzo mi się podoba zmiana konwencji w stosunku do 1, która była bardziej dramatem niż horrorem. Asylum jest o wiele bardziej drastyczne, momentami przypomina wręcz piłę :/ Nie chcę jeszcze oceniać, dopóki nie obejrzę całości, ale chyba czuję się zawiedziony. Nie przepadam za strachem wywołanym obrzydzeniem, wolę 'psychologiczne gierki'

derisive_mirage

Gdzie Ci to Piłę przypomina? :/ I to nie jest wcale drastyczne O.o Obejrzyjcie sobie Serbski Film albo Nagich i Rozszarpanych.

GodWhore

Napisałem, że jest bardziej drastyczne od 1 sezonu. O wiele częściej występują sceny z rozszarpanymi ciałami, trupami, krwią i mutantami. W 1 nie było takich rzeczy prawie wcale.

derisive_mirage

Niby tak, ale te wszystkie zwłoki nie są w żaden sposób przedstawione realistycznie, także...:/
Plus geberalnie nie wiem w czym problem, zniesmacza Cię to, przeraża? :D

GodWhore

Nie mówię, że nie podoba mi się ten serial, przeciwnie : ) jest boski. Mówię tylko że mogliby utrzymać klimat 1, w której takie momenty były dosłownie parę razy, przez co robiły większe wrażenie. Jeśli w każdym odcinku jest jakiś poćwiartowany albo obdarty ze skóry człowiek to już staje się to powszednie :> Tak, obrzydza mnie to i nie widzę w tym nic dziwnego. Szczególnie maska krwawej twarzy i Shelley

ocenił(a) serial na 10
maymarsha190

Też uważam, że ta seria bije część pierwszą. Jest wręcz świetna! Niedługo planuję zacząć mój romans z serią nr 3...