PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36965
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Obejrzałam od pierwszej serii ten serial i przerażał mnie trochę dr. Olivier z Asylum ale ten clown mnie cholernie przeraża i to najbardziej ze wszystkich czarnych charakterów w serii. Najpierw grzecznie pokazuje sztuczki a potem wpada w szał. No i ta facjata... W ogóle jest coś przerażającego w clownach.

ocenił(a) serial na 8
IKnowWhatYouAre

tak! jest cholernie przerażający... ja nie wiem co w tych clownach jest takiego, że wszyscy się boją.. może to kwestia tego creepy uśmiechu.. ;p albo się zesrasz z radości albo ze strachu xd clowny są nie przewidywalne!

ocenił(a) serial na 7
pomidorowyorgazm

haha możliwe

ocenił(a) serial na 8
IKnowWhatYouAre

mnie tak samo przeraża, jest drugą osobą po infantacie (Tadeus, syn Nory, który był pozszywany przez jej męża w pierwszym sezonie). Jednak, on jest jedyną osobą, która przeraża w tym sezonie, a szkoda..

jessiowl

Wiesz zadziwiasz mnie :D jesteś jedyną osobą chyba która obejrzała wszystkie odcinki no bo bez obrazy. Ale jak możecie oceniać że to jest nudne albo że Twisty będzie jedyną przerażającą postacią w tym sezonie. Zgadzam się w jednym będzie to największy czarny charakter w tym sezonie. To tak jak byście przeczytali prolog jakieś książki i byście wiedzieli co będzie w tej książce. No bo bez obrazy ale to odcinek PILOTowy więc dla waszej wiadomości to miało na celo pokazać historie postaci występujących w serialu. Mnie to osobiście dziwi ale trudno, jessiowl ale wiesz że jeszcze wystąpi Edward Mordrake który jest oprawcą Ethel i będzie chciał się na niej mścić albo White Collar w postaci Matta Bomera którego postać ma być totalnie poryta. Jeszcze wszystko przed nami, to jest wstęp dajcie mu trochę czasu a nie ocenacie "yy 2/10 słabe nie oglądam" -,-

ocenił(a) serial na 7
DejvicioXXX

Nie jest jedyną osobą, tych osób jest tysiące w tym ja. W sumie to co to za problem wsyzstkie obejrzeć?

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

źle sformułowałam swoją wypowiedź, "jak na razie* jest on jedyną osobą, która przeraża w tym sezonie, a szkoda". Spodziewałam się, właśnie w PILOTowym odcinku większej ilości postaci, które będą przerażające, ale masz racje, jeszcze 12 odcinków przed nami, wszystko się może wydarzyć :)

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

a co do obejrzenia wszystkich odcinków, to tak jakby czytać książkę, co 5 kartek :) Pozdrawiam, bo jeżeli nie obejrzałeś każdego odcinka, widocznie oglądałeś sezon z nudy, dla odpękania czasu [?], co mnie dziwi, bo po co w ogóle zaczynać oglądać?

IKnowWhatYouAre

Przerażające chyba jest w nim to, że jest nieobliczalny i nigdy nie wiadomo w którym momencie kogoś zamorduje i czym.

ocenił(a) serial na 7
anhro

Tak. Plus ta groteskowa otoczka.

IKnowWhatYouAre

Jest baaardzo dużo osób które boją się clownów. Z racji jednak tego że horrory mnie raczej nie ruszają clown mnie nie przeraził ale w tej scenie z piknikiem kiedy widać było jak idzie z oddali wyglądał naprawdę niepokojąco.
Ciekawa jest idea clowna który zamiast śmiechu woli wywoływać płacz/cierpienie.Niestety jednak clown w horrorze to banał wracający do łask.

ocenił(a) serial na 4
Cadavera

Ja się boje klaunów! Od dziecka. Cyrk to dla mnie katorga była, więc jak tego zobaczyłam, to się posrałam :)

ocenił(a) serial na 7
wronaa

haha

ocenił(a) serial na 7
IKnowWhatYouAre

Nigdy nie bałam się klaunów, ale Twisty jest naprawdę niepokojący!

ocenił(a) serial na 5
IKnowWhatYouAre

Nie cierpię klaunów. Teraz jeszcze bardziej niż wcześniej. xD