PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36890
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Wie ktoś gdzie są? Napi projekt się zatrzymał przy 7 odcinku, a ja 8 nie obejrzałem, a tu 9 wychodzi i nie lubię być w tyle. Da ktoś namiary?

filmowy_laufer

na TNT sa odcinki z lektorem, tak jak i na cda

ftr

Jak ktoś nie ogląda na komputerze to pojawia się problem. Ja muszę zgrywać odcinki na pendriva i dopiero to wtykać do tv. Czekamy więc na napisy :(

maruta_hiro

Jaki problem? Wgrywasz na pena i jest. Na tnt masz plik gotowy do pobrania a na cda trzeba czegos uzyc typu downloadhelper i tez w mp4 jest gotowe do ogladania.

ftr

Problem z napisami? O tym przecież rozmawiamy. Że ich nie ma.

ftr

Ale ja proszę o napisy. Na cda nie moge oglądać bo 144p to po prosto tortury dla mnie.

filmowy_laufer

Napisów nie ma i pewnie szybko nie bedzie. Igloo666 widocznie nie ma checi ani czasu na robienie napisow.
Ja ogladam z lektorem, chociaz tez wolalbym z napisami. Lepsze to niz nic.
Jakosc na cda nie jest 144p, takze nie wiem skad to wziales. 360 jesli nie 480p jest wrzucona i to na pewno. Z reszta wstawki z tego samego zrodla sa wrzucane wlasnie na tnt torrent.
10 odcinek tez pewnie bedzie dostepny albo z angielskimi napisami, albo z lektorem, bo nie zapowiada sie zeby polskie napisy byly.

Pozdrawiam

ftr

Jesli tak bedzie, to chyba obejrze już z tym lektorem.

ocenił(a) serial na 6
filmowy_laufer

Też czekam na napisy i doczekać się nie mogę, ale już wolę obejrzeć z angielskimi napisami niż polskim lektorem :)

ocenił(a) serial na 6
ftr

Na napisy 24 widze ze Igloo666 oddał juz do korekty napisy do 9 odcinka a 8 nadal ma 55 % od 5 dni :/ Może zapomniał :P Bo widzę że tłumaczy jeszcze kilka filmów i seriali. A do tego przerabiają stronę a on chyba jakiś adminem jest albo co.

ftr

Do tego nienawidzę lektora i dubbingu.