Woohooooo!!!! niezły nekro trójkącik :D no dla mnie bomba. Madison nic się nie zmieniła, dalej jedno w główce ma tylko.
Jessica Lange- genialna, hands down. Związek z Axemanem- nie spodziewałam się tego, trochę się bałam, że jej coś zrobi, ale już nie ma się czym martwić, jest love. 10/10
Trojkat mnie nie urzekl ... a niech tam sobie bedzie ... z reszta sie zgadzam :-). Ale z tego co mi wiadomo to jest juz ogolny temat dotyczacy odc wiec spokojnie moglas sie tam wypowiedziec!
No czesc. To co... dajesz ją pod sąd? XD
JA nie wiem dlaczego wszyscy sa nieczuli na biedna Madison. A tak wlasciwie to kazdy by sobie gorzej radzil niz ona.
To, ze ty tak uwarzasz nie oznacza ze tak jest w istocie. Popatrz na Fione tez sie ma za cudo nie z tej ziemii
mnie osobiście ten odcinek utwierdził w przekonaniu że AHS nie jest już tym AHS które uwielbiałam... trzymającym w napięciu, tajemniczym przede wszystkim horrorowym serialem, ale jakimś przeznaczonym dla nastolatków gniotem z małymi (bardzo malutkimi) pozostałościami z poprzednich 2 sezonów ( np. intro i aktorzy), jestem wkurzona i zawiedziona, liczę na cud w następnym odcinku...