PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54845
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

3x06 The Axeman Cometh

użytkownik usunięty

Póki co mamy zwiastun:

http://www.youtube.com/watch?v=-6UoVCUxEQU

Będzie łowca czarownic i będzie się działo ! :) Jak myślicie, czego możemy spodziewać się za tydzień?

użytkownik usunięty

Sam mam ze sobą rozmawiać ? :D

ocenił(a) serial na 9

A gdzie LaLaurie????

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że w końcu zobaczymy Madison :C
W końcu dziewczyny w zwiastunie rozmawiają z duchem tego domu, a Emma jest w stałej obsadzie.
Liczę na rozwinięcie mocy Zoe i więcej Misty. Amen.

ocenił(a) serial na 7

Oficjalny Fanpage AHS: Coven napisał, że wróci Madison :D
kurde, już nie mogę się doczekać!

użytkownik usunięty
skipped

Ja akurat nie chcę powrotu Madison.
No i wolałbym aby nie spalili Fiony XD

ocenił(a) serial na 10
skipped

Super! Moje marzenie sie spełnło

ocenił(a) serial na 10
skipped

Dostane zrodlo?

ocenił(a) serial na 9
octavessens

źródło źródłem, ale biorąc pod uwagę, że w trailerze widać Misty stojącą w domu czarownic nad ciałem Madison, to można się tego spodziewać :) oby, oby!

ocenił(a) serial na 10
MissNaive

Nie widzialem tej sceny ale znalazlen zdjecie, misty zoe i madison ;) wwiec moje marzenie sie spelni i moja cold hearted bitch wroci :D cale szczescie Misty uratuje ja z tej super creepy Spaldingoeej imprezy herbatkowej!

octavessens

Przeciez to bylo pewne ze wroci

ocenił(a) serial na 10
kam001

W ahs nic nie jest pewne i spodziewane. Miala byc w odcinkach ale jako trup :)

octavessens

eeee "_" gadanie

Ja mam szczerą nadzieję,że wreszcie dowiemy się,kim do diabła jest Hank,bo mam ostatnio ochotę mu solidnie przyłożyć ;/ I myślę,że Cordelia też,po tym jak zobaczyła,co wyprawiał za jej plecami.Ciekawe,co z tym zrobi.Ale najbardziej to się cieszę na Danny'ego Hustona,chociaż trochę szkoda,że nie gra diabła ;P Wyobrażałam go sobie w tej roli

użytkownik usunięty
Tigerstripe8

A w jakiej roli byłby lepszy?

ocenił(a) serial na 10
Tigerstripe8

Co do Hanka sie zgadzam! Oby czarownice poprostu sie go pozbyły. I niechcialbym by diabeł
Byl przedstawiony sie w serialu jako osoba, ale jako siła.

Oglądałem zdjęcia z odcinka, i Misty na jednym zdjęciu stała w kuchni w szkole czarownic. Myślę że Myrtle zrobi z Misty pionka i podstawi ją do szkoły aby była tam jej szpiegiem...

użytkownik usunięty
Lolek2213

I jak wam sie podobal?

ocenił(a) serial na 7

Muszę przyznać że mi niezbyt. Tak jak ostatni odcinek był genialny tak w tym spadek formy i trochę..nuda? Takie są moje odczucia.
No i Madison, jakoś nie byłam fanką jej powrotu. Ciekawe też co będzie z tym Kyle'm bo jak narazie to zombie-tornado.

melody_phantom

Wyśle mi ktoś linka z odcinkiem? nie moge znaleźć

użytkownik usunięty
wiera85

Wieczorem ściągniesz z gryzonia.

Odcinek nie zrobil na mnie wrazenia ... byl dosc spokojny ... moglismy bardziek poznac Hanka i Kylee, malo Fiony ... co jak co ale Jessica nadaje klimat i oddaje charakter postaci ... jesli 5 sez powstanie to ... moze byc slabo
Axeman ... ciekawa postac zobaczymy jak to rozwina. Delia i jej nowy oglad na sprawy ... ciekawe jak to wykorzysta ... odcinek mnie nie porwal

użytkownik usunięty
wiera85

Póki co tylko torent

ocenił(a) serial na 10

Odcinek super! Naprawde trzyma w napieciu i co najgorsze zostawia te napiecie na nowy odcinek.
IIII MADISON WROCILA! AHAHAHAHAHHA CIESZE SIE JAK NIEWIEM! wrocila i wypaliła "i need cigarette!" Czyli sezon trzeci wciaz uznaje za najlepszy! Mad wyrwala sie z okropnej herbatkowej imprezki i wrocila w suczym stylu.
HANK I MARIE? Bez komentarza. Nie cierpie go. Gdyby chociaz wzieli przystojnego aktora, to jakos bym przebolał, aczkolwiek na dzien dzisiejszy drazni mnie on jak niewiem i przydaloby sie by fiona mu pokazala na co ja stac.

ocenił(a) serial na 7
octavessens

Właśnie dobrze że gra go ten aktor. Wymuskani aktorzy nie dają żadnego klimatu dlatego właśnie nie przepadam za Madison, może teraz po tym wszystkim będzie trochę mniej "nastolatkowata".

ocenił(a) serial na 10
melody_phantom

Nastolatkowata byla tam Zoe, aczkolwiek urosly jej jaja w ostatnich dwoch odcinkach. Madison byla wlasnie dojrzala i egocentryczna egoistka, ktora poprostu ukazywala ceche wiekszosci ludzi czyli stawianie swoich kkorzysci i pretensjonalnosc. Aktor ktory gra Hanka jest obrzydliwy i odnosze wrazenie ze widze zboczeńca bez jakiejkolwiek inteligencji z miotła w dupie. Madison przynajmniej jest bystra i zaradna :)

octavessens

Sporo mozna powiedziec o Madison, ale nie pewno nie to ze była dojrzała. Dziewczyna prezentowała mentalnosc przecietnej pomponiary z amerykanskiego high school.

ocenił(a) serial na 10
sever

Prezentowala te same wartosci co Fiona, wiec czemu jej nie nazwiecie pomponiara z high school? Buahaha.
To jest rodzaj dojrzalosci w ktorej odpowiada sie za swoje czyny i spelnia sie swoje potrzeby.

ocenił(a) serial na 7
octavessens

Mi się wydaje że właśnie o to chodzi - aby Hank wywoływał w nas takie wrażenie.

ocenił(a) serial na 7

czy macie może info o polskich napisach? :)

czerwona_pantera

Beda pewnie jutro hatak robi napisy

użytkownik usunięty
kam001

Moja kopia odcinka jest jakaś dziwna i pod koniec dźwięk nie zgadza się z obrazem. Też tak masz ?

Nie u mnie ok

Nope ...u mnie ok

ocenił(a) serial na 5

W zapowiedzi do następnego odcinka, wszystko wskazuje na to, że Zoe zabije Kyle'a za pomocą pistoletu a potem Misty przywróci go do żywych. Boże, co za bezsens. To po co kombinowali z tym zaklęciem przywracającym? Teraz tak będą uśmiercać i ożywiać każdego. Zaczęło się o Kyle'a. Madison go zabiła, potem ożywiła a potem zabiła ją Fiona a teraz ożywiła Misty a Misty przy okazji ożywiła wcześniej Myrtle. Może teraz czas na Minotaura? Kurde, słabe te odcinki.

IKnowWhatYouAre

Nie nie niech Minotaur sobie zostanie tam gdzie jest

ocenił(a) serial na 5
kam001

Tak sobie kpię trochę ale z tym ożywianiem to już za dużo tego.

IKnowWhatYouAre

Zgadzam sie

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Nie podoba mi się tylko wątek raka i tego, że to już drugi sezon w którym postać Lange zostanie uśmiercona :(

A dlaczego?? Moim zdaniem to calkiem dobry jrok .. no moze nie stawialabym na raka ... ale w koncu czarownic tez dotycza ludzkie choroby

użytkownik usunięty
kam001

Tak potężna SUPREMA i nie potrafi sobie poradzić z chorobą ? Wiedząc, że na świecie są wiedźmy z mocami podobnymi do Misty.
Do tego w tym odcinku ZOE jakaś taka jak nie ZOE. Nie masz takiego wrażenia ?

No Zoe pokazuje co potrafi ... moze jest jakis glebszy sens ze siebie nie ratuje na tyle zeby wyleczyc sie z choroby, a papierosy i alkohol mimo wszystko ja poglebiaja. To dziala na takiej zasadzie ze jak kogos zabija to nagle przychodzi Misty poprzewraca oczami i bum ... zyjesz, moze jest to i ok jak na ahs ale zaczyna mi to powoli przeszkadzac ... bo nie ma sensu zabicie kogokolwiek ...

ocenił(a) serial na 9

No własnie już nie taka potężna bo jej moce słabną gdyż nowa Supreme (zapewne Zoe) sprawia, że stara znika w oczach. Była o tym mowa w poprzednich odcinkach. A ZOE...jakaś taka nijaka.

lunaluna

no coś ty, właśnie zoe zaczyna się wyrabiać teraz, najpierw akcja z piłą mechaniczną, zebranie się w kupę z koleżankami i zawarcie sojuszu, przesłuchanie spaldinga, myślę że Zoe jeszcze wiele narobi w tym sezonie...Mam za to wrażenie że twórcy nie wiedzą jak potoczyć ten toksyczny romans między Kylem a Zoe, w poprzednim odcinku Kyle wgl się nie pojawił, w tym też tak narozwalał w domku Misty, ale później go przywiązała łańcuchami jak pieska który przeszkadza, ten Kyle jest spychany na margines, no ale zobaczymy jak to się potoczy...

Usmiercona jak usmiercona, zostalo to pokazne w Asylum ale mozesz to interpretowac na dwa sposoby

IKnowWhatYouAre

Tez jestem zawiedziona liczykam na jakiis inspirujacy chaos a narazie nudny belkot. ALe ogladam. A Peters to chyba na slub zbiera, ze sie zgodzil grac w 3 sezonie albo we dwoje z panna wariaka maja "nieprzewidziane wydatki"
Dalej kibicuje Misty ale oni chyba pomyslu na nia nie maja.

A z tym Axmanem to totalna lipa. KTos nasladuje 1 sezon? To jakos sie nie klei.

ocenił(a) serial na 10

Ktokolwiek zauważył córkę Meryl Streep? :D

ocenił(a) serial na 9
foxmulder

Nieee gdybyś o niej nie wspomniała to bym nie zauważyła nawet.

foxmulder

Trudno bylo nie zauwazyc. Podobienstwo miedzy nimi jest uderzajace.

sever

Cały odcinek się zastanawiałam, skąd ją znam! Dzięki :D