http://www.youtube.com/watch?v=MIWR6oZ4kVQ jak zwykle niewiele wynika z zapowiedzi...zastanawia mnie tylko,
dlaczego Axemen jest taki wkurzony? Jakieś pomysły?
Nie chciałam nawet tego brać pod uwagę! Przeczytałam gdzieś, że Jess nie występuje w 13 odcinku i obawiam się, że to może być prawda?! :O
wg IMDb występuje w każdym odc 3 sezonu..więc nie wiem na ile tamta informacja była prawdziwa
Płakać dlaczego? Tak się identyfikujesz z tą postacią? Nie wiem czy to dobrze, biorąc pod uwagę jaką jest sucz. ;)
Wieksza ciekawostka Uwaga mozliwy spoiler ale to nic nie waidomo!!!!!!!!
Cordelia jako nowa supreme bedzie zmuszona zabic Fione (nie panikujmy to domysly)
Jeśli zabiją Fionę to serial dla mnie spada o 1 gwiazdkę, za zabicie jej w 12-tym odcinku zabieram dwie... wrrrrrrr
Buhaahahah ja dzisiaj dalam jedna za Fione jak machala siekiera :-) :-). Jak zabiore dwie gwiazdki jak ja zabija w 12 to wyjdzie na 7
Ty sie nie smiej bo Ryan powiedzial,ze nie wiadomo jak bedzie i tu cytat ' Fiona w koncu ma zabic ich wszystkich, moze ostatni odc bedzie o tym jak Fiona i Axe robia zakupy w Paryzu :-) :-) :-)
Skoro tak napisał to pewnie będzie zupełnie odwrotnie.
Te emocje mnie wykończą! :D
Jedyne co mam przed pczami to Axe machajacy siekiera swa wiec martwie sie o Fione :-) ale mam nadzieje ze tylko przyszedl ich pozabijac :-)
Nie chce mi się rozwlekać wypowiedzi jak dotychczas.
Najlepszy odcinek sezonu, a myślałem, że po poprzednim już nie może być lepiej.
Beznadziejnie to załatwili :( Zraniony facet zabija ukochaną...coś nadzwyczajnego ;/ Mimo wszystko mam nadzieję, że Fiona przeżyła xDDD
Czy tylko mnie zastanawia, dlaczego w wizji Cordelii nie było martwej Myrtle?
A z drugiej strony zaskoczylo mnie ze to Axe ja zalatwil :-) , szczerze to nie wierzylam w to, ale Misty dala czadu sie odsmialam :-)
Nie wiem, moze Myrtle przezyje :-). Albo cos idk Fiona jeez, liczylam na bardziej efektowna smierc :-) to miala byc milosc :-) fu ck !
Przezyla? Cordelia mowila ze cialo dal aligatorom do schrupania :-). Ugh mam nadzieje ze to fake jakis i zobaczymy F w ostatnim ep
nie było pokazane ciała , miejmy nadzieje ze jakoś wróci i po zabija te młode widźmy
W sumie tak jakby pomszczona zostala smierc Fiony :-). Ale, mimo wszystko kochal ja i tyle :-). Ehhhh glupi ten odc jak nie wiem co .... hahahaha
Raczej wydaje mi się że ona żyje w wizji kordelii jest jasno pokazane że wszystkie dziewczęta są martwe , w promo następnego odcinka jest pokazane jak kordelia rozpaczliwie płacze nad czyimś ciałem .... to tylko moje luźne wnioski ale myślę że serial może jeszcze zaskoczyć
O kolejne co mi przyszło na myśl to zakładając naszyjnik Kordeli , Fiona dobrze wiedziała że Kordelia będzie miała wizję a że to szczwany lis to nie zrobiła tego bez powodu pokazała jej co chciała żeby zobaczyła
Dajesz mi nadzieje :-). Teraz nie mysle obiektywnie :-) ale pewnie bede miala miliard teori jak emocje opadna :-)
no niby tak, ale mógłby chociaż jakiś czubek nosa wystawać, a tam nic takiego nie ma. To by było trochę jak z trailerem gdzie Myrtle spalono na stosie, ale jeszcze wtedy nie było widać kto to...Jednak nie można w sumie wykluczać tego że Cordelia opłakuje czyjeś ciało, znów może to być tylko jeden z jej tragicznych płaczy nad tragicznym wydarzeniem, jak to jej sie już wcześniej zdarzało..
Um albo przy seven wonders nikt nie przezyl i Dela zostala sama zdajac sobie sprawe ze jest supreme? Tak tylko mysle w nawiazaniu do tego co Fiona mowila Delli w scenie z naszyjnikiem
Albo Myrtle wszystkich pozabija! W sunie to nigdy sie nie pogodzila z tym ze Fiona jest supreme ... ah tyle teorii
Wreszcie odcinek, który mi się podobał. Sporo się działo i chyba... sporo się zakończyło, a przynajmniej na to wygląda. Mam tylko nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja z poprzednich sezonów, gdzie przed ostatnie odcinki były naprawdę fajne, zaś ostatnie pozostawiały trochę lub więcej do życzenia. Hm... Czyżby nieśmiało sugerowali w tym odcinku temat następnego sezonu? W każdym razie za tydzień okaże się, czy sezon był średni, czy raczej kiepski.
Jeden z najgorszych i najbardziej nielogicznych odcinków. Jak zawsze pod koniec serii muszą coraz bardziej gmatwać wszystko i wzbijać się na wyżyny nielogiczności... Serio Supreme nie może sobie poradzić z kolesiem, który ciągnie ją za włosy i przyciska do łóżka? Jednym ruchem by go złamała, ale niee, ona jeszcze stoi do niego tyłem, jakby chciała, żeby ją zadźgał i tak oto w minutę pożegnaliśmy główną bohaterkę serialu. Nagle każda z czarownic może ożywiać martwe osoby, myślałem, że to magiczna moc tylko Misty, ale spoko. O tym jak szybko i bezsensownie zakończyli wątek LaLaurie i Laveau nawet nie wspominam. A efekty graficzne, gdy wszystkie odpychają i dźgają Axemana wyglądają jakby robił je jakiś gimnazjalista. Gdy czytam, że to jest najlepsza seria to mi się chce oddać urynę. Po 12tym odcinku zwątpiłem, choć bywały takie na 9+ i oczywiście zobaczymy co pokażą w finale, ale drugiej serii nic nie przebije.
Szczerze to tez sie nad tylm zastanawialam, przeciez jednym ruchem moglaby dac mu rade. Ale przeciez musza nas podenerwowac. A z drugiej steony mysle ze nie spodziewala sie az takiego ktoku ze strony Axemana, kto jak kto ale po nim napewno sie tego niespodziewala, wiec surprise bit ch :-) w wizji Delii jest wzmianka o tym jak Fioba mowi jak mogles mi to zrobic :-) wiec