PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54721
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

http://www.youtube.com/watch?v=MIWR6oZ4kVQ jak zwykle niewiele wynika z zapowiedzi...zastanawia mnie tylko,
dlaczego Axemen jest taki wkurzony? Jakieś pomysły?

mmadelinee

może zrobili coś Fionie ?? to jedyne wyjaśnienie, nie uważasz ?

ocenił(a) serial na 8
kam001

Nie chciałam nawet tego brać pod uwagę! Przeczytałam gdzieś, że Jess nie występuje w 13 odcinku i obawiam się, że to może być prawda?! :O

mmadelinee

Matko!!! Nie wystepuje???? Omfg juz zaczynam plakac

ocenił(a) serial na 8
kam001

wg IMDb występuje w każdym odc 3 sezonu..więc nie wiem na ile tamta informacja była prawdziwa

mmadelinee

Sorry ale imdb to nie za bardzo wiarygodna zrodlo ale :-).

ocenił(a) serial na 3
kam001

Płakać dlaczego? Tak się identyfikujesz z tą postacią? Nie wiem czy to dobrze, biorąc pod uwagę jaką jest sucz. ;)

el_amigo

a no jest sucz ! ale przez to, że bardzo kocham Jess nie oceniam obiektywnie Fiony :D

użytkownik usunięty
kam001

Amen,

:-) :-) :-)

użytkownik usunięty
mmadelinee

To nie może być prawda !

Wieksza ciekawostka Uwaga mozliwy spoiler ale to nic nie waidomo!!!!!!!!
Cordelia jako nowa supreme bedzie zmuszona zabic Fione (nie panikujmy to domysly)

użytkownik usunięty
kam001

Jeśli zabiją Fionę to serial dla mnie spada o 1 gwiazdkę, za zabicie jej w 12-tym odcinku zabieram dwie... wrrrrrrr

Buhaahahah ja dzisiaj dalam jedna za Fione jak machala siekiera :-) :-). Jak zabiore dwie gwiazdki jak ja zabija w 12 to wyjdzie na 7

użytkownik usunięty
kam001

Może nie zabiją. :) Fiona ma ich wszystkich wykończyć. :D

Ty sie nie smiej bo Ryan powiedzial,ze nie wiadomo jak bedzie i tu cytat ' Fiona w koncu ma zabic ich wszystkich, moze ostatni odc bedzie o tym jak Fiona i Axe robia zakupy w Paryzu :-) :-) :-)

http://24.media.tumblr.com/85f6ddb990fb9570458fe90d780e53b9/tumblr_mzhlidi68H1t3 3koqo1_500.png

użytkownik usunięty
kam001

Skoro tak napisał to pewnie będzie zupełnie odwrotnie.
Te emocje mnie wykończą! :D

Ja juz nawet nie mysle :-). I jak bedzie Glenn w finale to padne :-)

użytkownik usunięty
kam001

Who the fu.k is Glenn???

Omfg ?!!! Pls no

Glenn Close!!!

użytkownik usunięty
mmadelinee

Wymyślił ktoś coś nowego? Odcinek już dzisiaj :)

Dla nas jutroo :-)

kam001

Jedyne co mam przed pczami to Axe machajacy siekiera swa wiec martwie sie o Fione :-) ale mam nadzieje ze tylko przyszedl ich pozabijac :-)

mmadelinee

Oh my goode!!!! Napisze wiecej jak ochlone :-) ale juz mozecie wywnioskowac :-)

ocenił(a) serial na 7
kam001

Nie chce mi się rozwlekać wypowiedzi jak dotychczas.
Najlepszy odcinek sezonu, a myślałem, że po poprzednim już nie może być lepiej.

ocenił(a) serial na 8
kam001

Beznadziejnie to załatwili :( Zraniony facet zabija ukochaną...coś nadzwyczajnego ;/ Mimo wszystko mam nadzieję, że Fiona przeżyła xDDD
Czy tylko mnie zastanawia, dlaczego w wizji Cordelii nie było martwej Myrtle?

mmadelinee

A z drugiej strony zaskoczylo mnie ze to Axe ja zalatwil :-) , szczerze to nie wierzylam w to, ale Misty dala czadu sie odsmialam :-)

kam001

Nie wiem, moze Myrtle przezyje :-). Albo cos idk Fiona jeez, liczylam na bardziej efektowna smierc :-) to miala byc milosc :-) fu ck !
Przezyla? Cordelia mowila ze cialo dal aligatorom do schrupania :-). Ugh mam nadzieje ze to fake jakis i zobaczymy F w ostatnim ep

kam001

I w sumie to wizja Delli mi sie podoba hahaah kill'em all

kam001

gdzie można obejrzeć odcinek?

Lolek2213

W tej chwili tylko torrenty

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
niketor3

Juz to widzaialm o 5 rano :-)

ocenił(a) serial na 9
kam001

NO I CO MY ZROBIMY? CZUJĘ SIE TAKI ZNIESMACZONY , umarłą moja muza

niketor3

Haha :-) jak to co kill'em all :-)

ocenił(a) serial na 9
kam001

nie było pokazane ciała , miejmy nadzieje ze jakoś wróci i po zabija te młode widźmy

niketor3

W sumie tak jakby pomszczona zostala smierc Fiony :-). Ale, mimo wszystko kochal ja i tyle :-). Ehhhh glupi ten odc jak nie wiem co .... hahahaha

ocenił(a) serial na 7
kam001

Raczej wydaje mi się że ona żyje w wizji kordelii jest jasno pokazane że wszystkie dziewczęta są martwe , w promo następnego odcinka jest pokazane jak kordelia rozpaczliwie płacze nad czyimś ciałem .... to tylko moje luźne wnioski ale myślę że serial może jeszcze zaskoczyć

ocenił(a) serial na 7
bator22

O kolejne co mi przyszło na myśl to zakładając naszyjnik Kordeli , Fiona dobrze wiedziała że Kordelia będzie miała wizję a że to szczwany lis to nie zrobiła tego bez powodu pokazała jej co chciała żeby zobaczyła

bator22

Dajesz mi nadzieje :-). Teraz nie mysle obiektywnie :-) ale pewnie bede miala miliard teori jak emocje opadna :-)

bator22

W trailerze, Cordelia faktycznie płacze, ale nie ma pokazane żadnego ciała...

Lolek2213

Trudno zeby Pokazali :-) :-) :-)

kam001

no niby tak, ale mógłby chociaż jakiś czubek nosa wystawać, a tam nic takiego nie ma. To by było trochę jak z trailerem gdzie Myrtle spalono na stosie, ale jeszcze wtedy nie było widać kto to...Jednak nie można w sumie wykluczać tego że Cordelia opłakuje czyjeś ciało, znów może to być tylko jeden z jej tragicznych płaczy nad tragicznym wydarzeniem, jak to jej sie już wcześniej zdarzało..

Lolek2213

Um albo przy seven wonders nikt nie przezyl i Dela zostala sama zdajac sobie sprawe ze jest supreme? Tak tylko mysle w nawiazaniu do tego co Fiona mowila Delli w scenie z naszyjnikiem

ocenił(a) serial na 7
kam001

takiej tezy też nie wykluczam :)

bator22

Albo Myrtle wszystkich pozabija! W sunie to nigdy sie nie pogodzila z tym ze Fiona jest supreme ... ah tyle teorii

ocenił(a) serial na 6
mmadelinee

Wreszcie odcinek, który mi się podobał. Sporo się działo i chyba... sporo się zakończyło, a przynajmniej na to wygląda. Mam tylko nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja z poprzednich sezonów, gdzie przed ostatnie odcinki były naprawdę fajne, zaś ostatnie pozostawiały trochę lub więcej do życzenia. Hm... Czyżby nieśmiało sugerowali w tym odcinku temat następnego sezonu? W każdym razie za tydzień okaże się, czy sezon był średni, czy raczej kiepski.

ocenił(a) serial na 8
Iraheta

Jeden z najgorszych i najbardziej nielogicznych odcinków. Jak zawsze pod koniec serii muszą coraz bardziej gmatwać wszystko i wzbijać się na wyżyny nielogiczności... Serio Supreme nie może sobie poradzić z kolesiem, który ciągnie ją za włosy i przyciska do łóżka? Jednym ruchem by go złamała, ale niee, ona jeszcze stoi do niego tyłem, jakby chciała, żeby ją zadźgał i tak oto w minutę pożegnaliśmy główną bohaterkę serialu. Nagle każda z czarownic może ożywiać martwe osoby, myślałem, że to magiczna moc tylko Misty, ale spoko. O tym jak szybko i bezsensownie zakończyli wątek LaLaurie i Laveau nawet nie wspominam. A efekty graficzne, gdy wszystkie odpychają i dźgają Axemana wyglądają jakby robił je jakiś gimnazjalista. Gdy czytam, że to jest najlepsza seria to mi się chce oddać urynę. Po 12tym odcinku zwątpiłem, choć bywały takie na 9+ i oczywiście zobaczymy co pokażą w finale, ale drugiej serii nic nie przebije.

tomciak89

Szczerze to tez sie nad tylm zastanawialam, przeciez jednym ruchem moglaby dac mu rade. Ale przeciez musza nas podenerwowac. A z drugiej steony mysle ze nie spodziewala sie az takiego ktoku ze strony Axemana, kto jak kto ale po nim napewno sie tego niespodziewala, wiec surprise bit ch :-) w wizji Delii jest wzmianka o tym jak Fioba mowi jak mogles mi to zrobic :-) wiec