znając ten serial Evan odżyje ;)
Wskrzesi go pewnie ta wiedźma, co grała /Sister Mary Eunice/
Wiem że trochę nie w temacie, ale chciałem nawiązać do tego zwiastunu. Czy Madison spłonie?! Bo jest palący się stos przedstawiony, ale dookoła stoją tylko Nan, Queenie, Zoe, odchodząca Fiona, jekieś dwa ludki, i ci murzyni albinosi. W dadatku jest Madison dostaje coś w rodzaju ostrzeżenia "My time is up, you are killing me"...Czy byłoby możliwe że Emma Roberts miałaby grać tylko w dwóch odcinkach?
Nieee ... nie daje glowy oczywiscie ale z tego co mi wiadomo to Murphy napisal wieksza role dla Madison wiec spokojnie :-)
Mówili w wiadomościach "...prawdopodobnie spłonęła na stosie", poza tym myślę, że wykorzystała swoją moc i "zawisała" gdzieś między naszym światem i światem dusz, nie wykluczam też, że wlazła w ptaszka (jakkolwiek to nie brzmi) ;)
Strzelam też, że to ona wskrzesi Evana.
Jej występ raczej nie skończy się na 2 odcinkach. Jakby nie patrzeć jej nazwisko pojawia się w openingu i jakoś nie wydaje mi się, aby postać, która miała by grać w 2 epizodach została wymieniona wśród głównych ról.
Coś podobnego było na trailerach, na stosach trzy wiedźmy "płoną" metr od ognia... ;)
akurat to mają się z treścią, chociażby promo z przekrojem trumny a w niej żyjąca kobieta, przecież oczywiste jest ze odosiło się to do madame lalaurie