PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54724
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Zagrał w jednym odcinku, dednął i nie będzie w kolejnych? :(

ocenił(a) serial na 4
Claudia_9513

znając ten serial Evan odżyje ;)
Wskrzesi go pewnie ta wiedźma, co grała /Sister Mary Eunice/

Cresta_4

to nie sister mary junis tylko "wariatka od dziecka"

ocenił(a) serial na 4
Claudia_9513

Ale mogę się założyć o głowę, że odżyje.

Claudia_9513

Madison i Zoe pozszywają go :):)

kam001

Mam nadzieję, lol

Claudia_9513

nawet masz w zwiastunie :):)

Claudia_9513

http://www.youtube.com/watch?v=n9-Hf-79Aao

kam001

Wiem że trochę nie w temacie, ale chciałem nawiązać do tego zwiastunu. Czy Madison spłonie?! Bo jest palący się stos przedstawiony, ale dookoła stoją tylko Nan, Queenie, Zoe, odchodząca Fiona, jekieś dwa ludki, i ci murzyni albinosi. W dadatku jest Madison dostaje coś w rodzaju ostrzeżenia "My time is up, you are killing me"...Czy byłoby możliwe że Emma Roberts miałaby grać tylko w dwóch odcinkach?

Lolek2213

Nieee ... nie daje glowy oczywiscie ale z tego co mi wiadomo to Murphy napisal wieksza role dla Madison wiec spokojnie :-)

Lolek2213

Mówili w wiadomościach "...prawdopodobnie spłonęła na stosie", poza tym myślę, że wykorzystała swoją moc i "zawisała" gdzieś między naszym światem i światem dusz, nie wykluczam też, że wlazła w ptaszka (jakkolwiek to nie brzmi) ;)
Strzelam też, że to ona wskrzesi Evana.

radd91

postacie ci się pomyliły mi chodziło o Madison(Emma Roberts) a nie o postać graną przez Lily Rabe

ocenił(a) serial na 6
Lolek2213

Jej występ raczej nie skończy się na 2 odcinkach. Jakby nie patrzeć jej nazwisko pojawia się w openingu i jakoś nie wydaje mi się, aby postać, która miała by grać w 2 epizodach została wymieniona wśród głównych ról.

ocenił(a) serial na 7
radd91

Coś podobnego było na trailerach, na stosach trzy wiedźmy "płoną" metr od ognia... ;)

marta1945

Tylko, że trailery nijak się mają zawsze z treścią...
To tylko ładne obrazki są zawsze.

eowine

akurat to mają się z treścią, chociażby promo z przekrojem trumny a w niej żyjąca kobieta, przecież oczywiste jest ze odosiło się to do madame lalaurie

kam001

Dzięki

Claudia_9513

nie ma za co :):)

ocenił(a) serial na 10
Claudia_9513

I misty i kyle beda nie placzcie przed pogrzebem jak to mowia :)