PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54826
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Woo hoo!
American Horror Story: Circus nadejdzie jeszcze w tym roku!
Info potwierdzone. ;p
Serial z sezonu na sezon jest coraz lepszy, więc co do Circus mam już pewne wymagania. Np żeby obsada pozostała
bez zmian...

Ruusak

Potwierdzone??? Zrodlo???

ocenił(a) serial na 9
Ruusak

znalazłam takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=3Khbhv33ab0
już samo to mnie przyprawia o ciarki

użytkownik usunięty
Ruusak

Moim zdaniem niepotwierdzone, bo jedyne, co opublikowano o czwartym sezonie, to to, że będzie i że Jessica Lange w nim wystąpi, a potem odejdzie z AHS. Tematyka niestety nieokreślona. :c

Trailer to fake z fanowskiego konta.

oczywiście że nie potwierdzone to wszystko fan arty tyle Ryan ani nie potwierdził ani nie zaprzeczył "_" 4 sezon ma być mieć swoją historię w latach 50 :) Jessica Lange uczy się niemieckiego akcentu :):) so will see ... source http://insidetv.ew.com/2014/01/15/american-horror-story-season-4-year/

Ruusak

jak bedzie circus to moze byc ostro;) tematyka fajna i mozna zrobic duzo pokreconych rzeczy..

ocenił(a) serial na 3
aolka

polecam Carnivale ta sama tematyka, wykonanie majstersztyk

ocenił(a) serial na 5
Ruusak

Bez żartów?! Ten sezon jest słabiutki w porównaniu do dwóch poprzednich. Mam tylko nadzieje, że w nastepnym sezonie wróci stare dobre AHS z mocnym klimatem.

podsad7

zgadzam się- ten sezon mimo ogromnego potencjału w ogóle nie wykorzystany....rozsypana nie spójna opowieść!

Ruusak

Przed chwilą przeczytałem wypowiedź Ryana na temat 4 sezonu, mówił o tym że będzie się dział w latach 50, że jest tam wiele wskazówek, że zrobią coś zupełnie innego niż wcześniej, a Jessica już ćwiczy niemiecki akcent...

Lolek2213

Eee omijasz moje wypowiedzi :-) :-). Wyzej :-)

kam001

wybacz, zupełnie przeoczyłem.

Lolek2213

:D spoko przyzwyczaiłam sie w sumie hah ... no i co myślisz ?

kam001

O nowym sezonie? Nie wiem czemu ale przez to że Jess ćwiczy już niemiecki akcent wydaje mi się że to będzie może coś o nazistach, bardzo wątpię że będzie to circus...

Lolek2213

eee Circus !!! co Wy z tym cyrkiem nic nie jest potwierdzone :) Ryan milczy !!! a wsieci pełno fanartów i wszyscy poszaleli [chociaż swoja droga do genialny pomysl]

kam001

Nie miałem na myśli że nowy sezon to będzie circus! Odniosłem się do tego ponieważ zakładający temat napisał że to będzie circus, ja napisałem że wątpię, bo wiem że to nie są w żaden sposób potwierdzone informacje...

Lolek2213

:P::P:P:P wybacz skołowana jestem po dzisiejszym odc :P

ocenił(a) serial na 8
Ruusak

Kurde, pomysł genialny :P
W cyrku tyle ciekawych rzeczy może być ;d

użytkownik usunięty
Artemisek

Uparliście się na ten CYRK.
Po pierwsze na 100000000% czwartego sezonu w tym roku nie zobaczymy!
Po drugie to nie będzie żaden CYRK ! Ogarnijcie się bo cyrk to się robi tutaj :D

Um ... jak bedzie krecony tak jak to tej pory to powinien pokazac sie w pazdzierniku tego roku :-)

Nie nerwuj sie tak :-)

użytkownik usunięty
kam001

Nie panuję nad emocjami :-)

:-)

ocenił(a) serial na 8

Co mnie obchodzi, czy będzie czy nie - ja stwierdziłem tylko, że cyrk jako temat przewodni nowej serii jest dobrym pomysłem - i nie twierdziłem nigdzie, że nowy sezon będzie się tak zwał^^ w szczególności, że ten "zwiastun" to ewidentny fake...

ocenił(a) serial na 6

"Po pierwsze na 100000000% czwartego sezonu w tym roku nie zobaczymy! "
Skąd taka informacja? 4-ty sezon nie zacznie się tak jak zawsze w październiku?

użytkownik usunięty
Zuzhet88

W necie jest info że sezon 4 ma mieć premierę 4 października

ocenił(a) serial na 7
Ruusak

Tak się składa, że 4 sezon ma mieć miejsce w latach 50 a Jessica Lange będzie grała niemkę.

ocenił(a) serial na 4
Ruusak

A to w 4 sezonie nie miało być powrotu do motywu z 1 sezonu przypadkiem??