Jeżeli dobrze zrozumiałem treść pierwszego odcinka to Farmiga gra młodą czarownicę o mocy zabójczej pochwy ? Wg mnie pomysł fatalny. W szczególności ten sex z zemsty na koniec. Normalnie komedia !
tak, zabija podczas seksu, ale to chodzi o to, że nie zabije tylko swojej prawdziwej miłości... no cóż ma pecha. Nie mogłaby mieć "daru" zabijania w ten sposób, ponieważ czarownice musiały przedłużać swój ród, aby nie wyginęły, to jest po prostu jej klątwa, o zdolnościach jeszcze nie było.
Tak Vagina Dentata... miała zeby piranii. Ale to miał jakiś potencjał.
Po za tym stworzono teraz taką "wkładkę" dla kobiet. Igły i chaczyki wiadomo w co sie wbijają...
To może wymyślcie coś lepszego :) jak wam się nie podoba z chęcią wysłucham waszych poważnych propozycji :/
Chodziło mi o moc inną niż ta którą ma bo każdy potrafi się tylko mądrować i krytykować
To ja mam pomysł, skoro człowiek ugryziony przez pająka to Człowiek-Pająk, człowiek nietoperz to Batman - więc jak nazwiemy dziewczynkę o zabijającej waginie? :D
w magicznym temacie mogłoby to być : Harry Potter and the deadly cunt :D zemsta penisa
Biedny ten jej chłopak ...
...zanim doszedł, to zszedł
a na końcu killing vagina is coming back :D
Racja, to było żenujące, haha. ;-D Jak dla mnie trzecia seria, w porównaniu z pierwszą i drugą częścią, to PORAŻKA... Po młodą przyjeżdżają agenci rodem z Matrixa, później stara baba smarująca się krwią niczym Elżbieta Batory, czarownica widząca przez chodnik i żywa lalka voo-doo, motyw z Lange i chirurgiem (po cholerę jej to serum skoro wyssała z doktorka młodość)... Długo by wymieniać :-) Miałam nadzieję na kolejny genialny sezon, który okazał się lipą i bliżej mu do Scary movie niż do prawdziwego horroru. Nie rozumiem tego zachwytu i oklasków... Bleee :P
Ekhm, ta czarownica nie widziała przez chodnik, ona ma zdolność czytania w myślach, więc "słyszała" tą babkę która była pod chodnikiem.
Widzisz, może Lange nie chciała zabijać po kolei każdego wysysając z niego młodość, gdyż było to nietrwałe, a chciała znaleźć coś, co zapewni jej młodość już do końca? To wyjaśnia dzisiejszy odcinek, dlaczego postanowiła spotkać się z czarną czarownicą . ; )