Witam, na jakim programie będzie leciał American Horror Story: Coven? Oczywiscie mozna pominac program FOX. Będzie może leciał na FoxLife???
Polska premiera nowego - 3 sezonu będzie miała miejsce na FOX Polska w niedzielę (12 października) o 22:25 ;)
Rzeczywiście ;) Patrzę jeszcze raz i... tak, tak - 20 października o 22:25 (niedziela). Chyba lubię ten serial aż do tego stopnia, że przypadkiem próbowałem pobawić się w zaklinanie rzeczywistości xD
żaden k&%$a nie działa :(:(:(
http://media.tumblr.com/6a8e256dc4de9b151aaccc593b7572ec/tumblr_inline_muf03rvs2 b1s623ig.gif
;) No naprawdę ciekawie mnie jak ułoży się ten nowy sezon ;p Wydaje się, że dostaniemy naprawdę soczysty kawałek mięsa do zgryzienia (jakby co to od razu przepraszam wegetarian xDD). Swoją drogę do tej pory w mej prywatnej opinii najlepszy był 1 sezon, później 2.. a gdzie pojawi się 3? ;D Oby nie zgodnie z numeracją ;P
Poczytaj inne tematy zalozylam pare spojlerowych :-) :-) :-). Ew mozesz zagladac na moj blog duuuzo nowosci zwiazanych z coven od cytatow po gify:-)
Ymmm ;D Zauważyłem spore zainteresowanie J. Lange... kto wie ;P Może już nawet fascynacja ;)
Oczywiście w związku z tym nie będzie on leciał na FoxLife... a jeśli już to za 2... 3 lata - kiedy nie będzie już tak szczególnym wydarzeniem (tak jak niedawno ostatnie sezony "True Blood").