PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54730
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Najgorszy sezon

ocenił(a) serial na 7

Strasznie sie zawiodłam oglądając pierwszy odcinek 3 sezonu , jest to totalnie inna bajka wciąż
amrican story ale juz bez horror , w poprzednich sezonach każdy odcinek a zwłaszcza pierwszy
wywoływał u mnie dreszczyk emocji , może nie strach ale uczucie pokrewne które rzadko kiedy
mam okazje odczuwać oglądając jakikolwiek serial , a tu epizod pierwszy i juz wieje tandeta i
absurdami , nie wspomnie o aktorce Roberts ktora gra serialową piękność , choć jej uroda raczej
temu przeczy liczylam na to ze dadzą jej cos bardziej oryginalnego do zagrania ,Największym
debilizmem jak dotąd jaki widziałam w calej serii to sposob jaki Zoe zabija gwałciciela Madison ,
no rozumiem serial kipi od obleśnych scen i to jest jego zaletą , ale zamiast gwalcic tego kolesia
by uaktywnić swoja moc mogła zabić go na 1000 innych sposobów , chociażby przez uduszenie
.O reszcie nie wspomnie bo caly scenariusz wydaje sie byc opowiastką dla nastolatków z historią
miłosną w tle ale nie taka jak poprzednich sezonach tylko zwykle flaki z olejem

skyline8

Zgadzam się z twoją opinią - pierwszy sezon AHS nie tyle nie przypadł mi do gustu, co w ogóle nie zainteresowal mnie swoją treścią. Przypadkiem usłyszałem newsa, że dwójka ma mieć nową historię opartą na tych samych aktorach - po obejrzeniu zajebistych trailerów zasiadłem przed monitorem i odleciałem - sezon drugi jest mistrzowski! :)

Promocja sezonu trzeciego też była całkiem niezła - no i temat - czarownice w Nowym Orleanie - będzie się działo. No właśnie... będzie, albo już się dzieje, bo tak się składa, że sam nie zauważyłem, kiedy przerwałem oglądanie tej serii ;)

Aktualnie nie wiem, co się dzieje, więc nie mogę rzetelenie ocenić produkcji, ale cóż... nie tego się spodziewałem!:)

Mam tylko nadzieję, że AHS IV będzie tak dobre jak sezon II :)

ocenił(a) serial na 5
skyline8

Zgadzam się z przedmówcami obecny sezon jest słabiutki i daleko mu do sezonu drugiego który był naprawdę świetny. Nawet sezon pierwszy jest dużo lepszy ,pozostaje mieć nadzieję że w następnych odcinkach będzie lepiej i serial się jakoś wybroni

ocenił(a) serial na 7
skyline8

Właśnie pierwsze odcinki 3 sezonu były świetne! Wydawało się że sezon będzie najlepszy. Jakoś w połowie zaczęli się kręcić jednak w kółko i już sami nie widzą chyba co ma z tego być. Ciut jestem zawiedziona. Natomiast 2 sezon rozkręcił się dopiero od połowy za to.

ocenił(a) serial na 4
skyline8

Niestety, trudno się z Tobą nie zgodzić. Od AHS oczekuję zupełnie czegoś innego. Zrobił się z tego American Twilight Story z domieszką American Pie i The Walking Dead. Mam nadzieję, że twórcy wyciągną wnioski z wyraźnie kiepskiego sezonu i w IV zafundują nam powrót klimatem do I oraz II sezonu... Mam jednak nadzieję, że kolejne epizody zmienią moje zdanie, ale niestety się na to nie zanosi...

ocenił(a) serial na 5
skyline8

Największe rozczarowanie tego roku.

podsad7

Jestem po 3ech odcinkach 3go sezonu i za nic w świecie nie mogę się zabrać za kolejne odcinki.Przerwałam dawno temu i nie mam ochoty wracać,ale zapewne z uwagi na to,że dużo moich ulubionych seriali ma teraz przerwę,pewnie dokończę oglądać 3ci sezon.Mam jednak takie samo zdanie jak przedmówcy.Nie jest to już to samo co sezon drugi,czy pierwszy.

skyline8

Zdecydowanie rewelacyjny sezon, co prawda inny od 2, ktory tez by rewelacyjny, ale i tak nie da sie oderwac od monitora. Jesli ktos mowi, ze 3 jest gorszy od 1 to cos z glowa ma jednak nie tak.

skyline8

Mam zastrzezenia do pomyslu scenarzystow, by kazda postac dalo sie wskrzesic. Wedlug mnie wprowadza to niepotrzebny balagan, bo wszystko, wlacznie ze smiercia, jest odwracalne, wiec troche to przypomina ganianie za wlasnym ogonem.
Postac Angeli Basset (oprocz tego, ze rewelacyjnie sie trzyma i absolutnie nie dalabym jej 55 lat) jest dla nie strasznie denerwujaca, Jessica Lange moglaby sie bardziej wysilić, bo to świetna aktorka, a powtarza utarte schematy, a przede wszystkim; GDZIE jest Zachary Quinto? Znaczy wiem, ze nie zagrał w 3 serii i to imo dodatkowy minus, bo dotad jego role w AHS byly bardzo udane. Pewnie sie kapnął, że tym razem nie ma co liczyć na nagrodę, czy nawet nominację.

skyline8

Całkowicie się nie zgadzam. Emma Roberts to nie jest piękność? Dziewczyna jest niesamowita, urodę ma po ojcu i ciotce, jest tylko od nich niestety dużo niższa - bo gdyby miała ze 170 cm - byłaby prawdziwą bombą. Dlaczego Zoe zabija tego chłopaka w ten sposób? To chyba proste - bo nigdy nikogo nie zabijała a w ten sposób mogła to zrobić szybko i to jej przyszło do głowy.

Mi się akurat podoba lżejszy klimat tej serii. Wycelowano w nieco inną widownię i inną tematykę - aby odnieść komercyjny sukces - tak się teraz robi.

civilpl

Jest ładna i zgrabna, ale nie nazwałabym jej pięknością. Dużo takich dziewczyn jak i nie ładniejszych można spotkać na ulicy. I nie mówię tego bo jej zazdroszczę czy coś. Jak dla mnie jest po prostu zwyczajna. Nic specjalnego i niepowtarzalnego nie widzę w jej urodzie. Na zdjęciach paparazzi już wogóle wygląda jak normalna dziewczyna, która ginie w tłumie. Zresztą Julia Roberts też nigdy nie była dla mnie pięknością, bo ma brzydki uśmiech i jest całkiem przeciętna, rzekłabym nawet że brzydka.

skyline8

również się zgadzam. jestem rozczarowana tym sezonem. oglądam właściwie z przyzwyczajenia (czasem mam ochotę wyłączyć, bo bardzo się ciągnie). mam wrażenie, że jest robiony na siłę. dotąd lubiłam AHS za to, że wyróżniał się na tle beznadziejnych papek dla nastolatków, a teraz stał się jedną z nich.

ocenił(a) serial na 9
skyline8

Nadzieje mieć pozostaje, że czwarty sezon (jeśli powstanie) będzie równie dobry jak drugi.

ocenił(a) serial na 3
skyline8

Ja też się zgodzę, ale mimo tego i tak nie przestanę oglądać AHS. Tematyka mi bardzo odpowiada, pierwszy sezon podobał mi się, drugi mniej, ten póki co najgorszy, ale po ostatnim odcinku wreszcie coś drgnęło i nie mogę doczekać się następnego. Czekam też na czwarty sezon, który podobno jest już pewny.
Gdy zaczynałam oglądać ten sezon, byłam wręcz zachwycona. Liczyłam, że akcja będzie się toczyć w dawnych czasach. Ale nie będę narzekać, da się oglądać, nie jest najgorzej,

skyline8

A ja się nie zgodzę w ogóle.Dwójka genialna ten też dobry a już na pewno lepszy od średniego pierwszego.