PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54827
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Najlepsza seria !!!

ocenił(a) serial na 9

Postaci jakie grają aktorzy według mnie są świetne i pasują do nich! Jedynie Taissa i Evan mają
podobne wcielenia co w pierwszym sezonie. Muzyka jest świetna i ujęcia. Kocham ten serial !
Scenografia również jest nienaganna :) :) :) . Daję 9/10 na razie za pierwszy odcinek.

kolm

Tak pragnę zauważyć, że muzyka naprawdę oddaje klimat tej serii

kolm

rewelacja, oby tak dalej : )

ocenił(a) serial na 6
kolm

a ja jestem zawiedziony totalnie, oglądając pierwszy odcinek czułem się jakby patrzył na serial Czarodziejki... jak narazie to kiepska koncepcja na serię (poprzednie miały o wiele lepszy pomysł fabuły)...

ocenił(a) serial na 10
jahred666

W Czarodziejkach też byli niewolnicy, których torturowali i robili z nich minotaurów? Wskrzeszali zmarłych etc? Nie. Czarodziejki były bezsensownym serialikiem w którym co odcinek nowy demon je gonił, a one znajdowały w księdze rozwiązanie.. I tak przez 300 odc. Więc nie porównuj

ocenił(a) serial na 6
octavessens

a mnie się nie podoba ta koncepcja i tyle, dla mnie zdecydowanie gorzej niż w 2 poprzednich sezonach

ocenił(a) serial na 7
jahred666

W sumie troche sie zgodze ,ta seria jakos niewywoluje u mnie ciarek jak poprzednie.Natomiast jestem straszznzie ciekawa jak sie rozkreci(mam taka nadzieje)

ocenił(a) serial na 7
kolm

Każda seria jest świetna i ta również firma to firma :))

kolm

Myślę że niestety nie ma szans żeby ten sezon przebił 2. Przede wszystkim już wcześniej było mówione że ta seria ma być lżejsza niż druga i to niestety widać. Na razie jak dla mnie jest za grzecznie. Asylum mną wstrząsnęło i nawet nie byłam w stanie obejrzeć do końca czołówki xd Zawsze przewijałam.