Postaci jakie grają aktorzy według mnie są świetne i pasują do nich! Jedynie Taissa i Evan mają
podobne wcielenia co w pierwszym sezonie. Muzyka jest świetna i ujęcia. Kocham ten serial !
Scenografia również jest nienaganna :) :) :) . Daję 9/10 na razie za pierwszy odcinek.
a ja jestem zawiedziony totalnie, oglądając pierwszy odcinek czułem się jakby patrzył na serial Czarodziejki... jak narazie to kiepska koncepcja na serię (poprzednie miały o wiele lepszy pomysł fabuły)...
W Czarodziejkach też byli niewolnicy, których torturowali i robili z nich minotaurów? Wskrzeszali zmarłych etc? Nie. Czarodziejki były bezsensownym serialikiem w którym co odcinek nowy demon je gonił, a one znajdowały w księdze rozwiązanie.. I tak przez 300 odc. Więc nie porównuj
a mnie się nie podoba ta koncepcja i tyle, dla mnie zdecydowanie gorzej niż w 2 poprzednich sezonach
W sumie troche sie zgodze ,ta seria jakos niewywoluje u mnie ciarek jak poprzednie.Natomiast jestem straszznzie ciekawa jak sie rozkreci(mam taka nadzieje)