PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54837
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Zwłaszcza ten sezon. Zaczyna się nastolatkowo by pozniej przerodzic sie w istny koszmar :)

ocenił(a) serial na 5
crey91

fakt to był koszmarnie długi i nudny sezon.

ocenił(a) serial na 3
crey91

Najsłabszy sezon AHS. Słabo się zaczęło, jeszcze gorzej skończyło. Słabo napisane postacie, brak jakiekolwiek napięcia. Dziwię się, że to oglądałem. Stanowczo odradzam

paweuu

Mi dwa poprzednie się podobały, ale ten przestałem oglądać po dwóch odcinkach bo żenada straszna.

crey91

Zgodzę się z przedmówcami. Ten sezon wyjątkowo im nie wyszedł. Laski umierają by w kolejnym odcinku zmartwychwstać, po jakimś czasie zrobiło się to żenujące. Postaci napisane koszmarnie. Plusem jest Marie. Odetchnąłem z ulgą gdy zakończyli jej wątek przed finałem bo w dwóch ostatnich odcinkach zaczęli powoli masakrować jej postać.

ocenił(a) serial na 4
MikeyS

Obejrzałem cały sezon, ale nie warto. Najsłabszy sezon AHS.

Dzisiaj sezon 4 :)

ocenił(a) serial na 1
crey91

Nie wiem, może nie rozumiem tego sezonu, ale moim zdaniem było to okropne dno. Było przerysowane i bardziej żałosne i śmieszne, niż w jakikolwiek sposób trzymające w napięciu.
Oglądałam z nadzieją, że cokolwiek się stanie, będzie jakiś przełom, ale niestety nic takiego się nie stało. :(

ocenił(a) serial na 8
crey91

Zabawne bo pisząc że serial stopniowo przeradza się w koszmar miałem na myśli pozytywne znaczenie tego słowa jesli chodzi o horror :)
W trzecim sezonie wyjatkowo wyraźne bylo stopniowe rozwijanie się fabuły, AHS nigdy nei wyciągało wszystkich dział na początku by z czasem coraz bardziej przerażać. Uważam, że zwłaszcza ten sezon powinno się oceniać wyłącznie po obejrzeniu go w całości.

Postać Papa Legby dla mnie wybitna ;)

crey91

i ten jego akcent <3

ocenił(a) serial na 9
crey91

"Zabawne bo pisząc że serial stopniowo przeradza się w koszmar miałem na myśli pozytywne znaczenie tego słowa jesli chodzi o horror :)
W trzecim sezonie wyjatkowo wyraźne bylo stopniowe rozwijanie się fabuły, AHS nigdy nei wyciągało wszystkich dział na początku by z czasem coraz bardziej przerażać. Uważam, że zwłaszcza ten sezon powinno się oceniać wyłącznie po obejrzeniu go w całości."

PODPISUJE SIĘ RĄCZKAMI I NÓŻKAMI.

ocenił(a) serial na 7
crey91

A kiedy zacznie się ten koszmar? Jestem na 12 odcinku i po prostu fajny serial, przyjemnie się ogląda, ale w 1 i 2 sezonie ten koszmar się pojawił i to dosyć szybko, a tutaj co, w ostatnim odcinku?

ocenił(a) serial na 5
crey91

jestem dopiero w trakcie drugiego odcinka, ale juz po pierwszym nie chcialo mi sie wracac do ogladania 3 sezonu...na poczatku wydawal sie slaby, czarownice to jakis nudny, oklepany temat, przewidywalny i brak tej niepewnosci, co moze sie zdarzyc (bo poprzednio nie wiadomo bylo, na co stac postacie). i tak obejrze do konca, ale watpie, bym zmienila zdanie. na razie najbardziej podobal mi sie 2 sezon, bo 1 pod koniec zaczynal byc nudny (znowu x i y, znowu ojciec nie moze sie pohamowac, znowu ktos ginie)

ocenił(a) serial na 3
crey91

Bardzo słaby sezon. Bardzo. Miałam nadzieję, że akcja będzie się dziać przez cały czas w XVII/XVIII wieku, ale nie, przerzucili się do czasów współczesnych, chcąc sprostać miernym oczekiwaniom i takiej również znajomości tematu dzisiejszego widza. Po co te wszystkie pretensjonalne świeczki, książki, czarne stroje? Przecież mogli to dobrze poprowadzić, skupiając się na czasach Marii, ukazując cały mrok i potworność tych wszystkich czynów. Wtedy można byłoby mówić o tajemniczych praktykach i wiedźmach. A wyszło żenująco i nieśmiesznie. Wyglądało, jakby bawili się w Hogwart, ale taki bardzo prowincjonalny.