PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54826
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Dlaczego dalej nie ma wpisanych nazw imion z serialu Pani Lange (Fiona Goode) i Paulson
(Cordelia Foxx) ?
dwie praktycznie główne postacie i jakby nie było wiadomo jak mają na imię w serialu a w
obsadzie jest wpisana postać np. 'niewolnica na dachu' haha

madziulek92

To wlasnie filmweb i weryfikacja materialow :-\

ocenił(a) serial na 8
madziulek92

a czemu nie ma Nan (tej z zespołem downa)?

conneryfan

o widzisz kolejne niedociągnięcie :)

ocenił(a) serial na 10
madziulek92

No i nie ma Angeli Bassett

ocenił(a) serial na 7
Mamphis

i axemana :/

Mamphis

i spaldinga nie ma :/ co to w ogóle ma być, niedoróbka jakaś.

ocenił(a) serial na 7
madziulek92

O, widzę, że ktoś już o to zapytał, więc nie będę zakładała nowego tematu.
Wkurza mnie, że nie wypisali głównych postaci tego sezonu - np. właśnie tej dziewczynki z zespołem downa, a gruba murzynka jest gdzieś na szarym końcu, za postaciami, które pojawiły się raz i to na kilka minut.

injustice

coś słabo dbają o stronkę o moim o naszym uwielbianym american horror story

ocenił(a) serial na 7
madziulek92

Taak. A swoją drogą to ciekawe. Przecież AHS to nie jest jakieś amatorskie kino klasy Z, które ma dwóch widzów na krzyż.

ocenił(a) serial na 6
injustice

Na ewaluację kontrybucji dot. obsady czeka się obecnie 65 dni :D Także nawet jak dziś dodasz te jakże ważne role, to zaakceptują dopiero za ponad 2 miesiące, jak sezon będzie się kończył :D Żenada, jak dla mnie. A nie daj boże coś będzie źle, odrzucą, i zaś dwumiesięczne czekanie. Według mnie ten czas oczekiwania kontrybucji obsad jest jedną z największych porażek tego portalu.

A to, że AHS jest popularne, nie ma znaczenia. Liczy się kolejność zgłoszeń kontrybucji.

Zuzhet88

bez sensu ;P
kurde cały tydzień trzeba czekać na kolejny odcinek aż do niedzieli dobija mnie to tym bardziej że jeszcze odcinek zawsze się kończy tak że "łooo i co będzie dalej " haha
jaka jest wasza ulubiona postać z sabatu ?