Niestety, nie dorasta do pięt dwóm pierwszym seriom.
Chyba każda miała być nieco inna w stylu...owszem udało się - każda jest inna, tyle, że Sabat, stracił cały urok dwóch poprzednich serii. Jak dal mnie totalna klapa, nic z tej trzeciej serii dla mnie nie wynika...płaskie to jakieś. Po dwóch pierwszych seriach liczyłem na coś więcej.
Tak więc - przynajmniej dla mnie - pała.
dokladnie , ja przestalem ogladac po 8,9 czy 10 odcinkach...
1 sezon nawet nawet , zachecil do ogladania drugiego
2 sezon najlepszy zdecydowanie , po obejrzeniu wszystkich odcinkow czekalem na 3 sezon a tu takie cos...przypomina mi to sabrine nastoletnia czarownice z jeszcze wiekszymi durnotami...szkoda .
Też mi się takie skojarzenie nasunęło... tyle, że Sabrinę oglądało się ileś lat temu i nawet czasem śmieszne to było:)
Niestety po dwóch sezonach trzeci mocno rozczarowuję, zupełnie rozmyty klimat ni to horror ni to film dla nastolatków. Liczę tylko że następny wróci klimatem do drugiego sezonu.
Zgadzam się, najsłabszy z dotychczasowych sezonów. Podobały mi się zdjęcia i pomysł (czarownice, voodoo), ale zmarnowano go.
Dla mnie 3 sezon jest na równi z pierwszym oba miały potencjał ale czegos zabrakło ,a 2 zdecydowanie najlepsza
W 100% zgadzam się z poprzednikami, pomysł fajny, ale jak dla mnie zamiast zrobić jak zwykle "makarbryczną układankę" serial wyglądał jak każdy inny i w przeciwieństwie do poprzednich sezonów- niestety mnie nie zaskoczył. Troszkę mnie to zniechęciło ale po obejrzeniu promo 4 sezonu liczę że zrekompensuje niedociągnięcia z 3. Ale przyznam- soundtrack był cudowny!