PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54721
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Niestety, nie dorasta do pięt dwóm pierwszym seriom.
Chyba każda miała być nieco inna w stylu...owszem udało się - każda jest inna, tyle, że Sabat, stracił cały urok dwóch poprzednich serii. Jak dal mnie totalna klapa, nic z tej trzeciej serii dla mnie nie wynika...płaskie to jakieś. Po dwóch pierwszych seriach liczyłem na coś więcej.
Tak więc - przynajmniej dla mnie - pała.

ocenił(a) serial na 6
kabeka

dokladnie , ja przestalem ogladac po 8,9 czy 10 odcinkach...
1 sezon nawet nawet , zachecil do ogladania drugiego
2 sezon najlepszy zdecydowanie , po obejrzeniu wszystkich odcinkow czekalem na 3 sezon a tu takie cos...przypomina mi to sabrine nastoletnia czarownice z jeszcze wiekszymi durnotami...szkoda .

owsiakando

Też mi się takie skojarzenie nasunęło... tyle, że Sabrinę oglądało się ileś lat temu i nawet czasem śmieszne to było:)

ocenił(a) serial na 6
kabeka

Niestety po dwóch sezonach trzeci mocno rozczarowuję, zupełnie rozmyty klimat ni to horror ni to film dla nastolatków. Liczę tylko że następny wróci klimatem do drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 5
kabeka

Zgadzam się, najsłabszy z dotychczasowych sezonów. Podobały mi się zdjęcia i pomysł (czarownice, voodoo), ale zmarnowano go.

ocenił(a) serial na 6
kabeka

Dla mnie 3 sezon jest na równi z pierwszym oba miały potencjał ale czegos zabrakło ,a 2 zdecydowanie najlepsza

M_Nita

W 100% zgadzam się z poprzednikami, pomysł fajny, ale jak dla mnie zamiast zrobić jak zwykle "makarbryczną układankę" serial wyglądał jak każdy inny i w przeciwieństwie do poprzednich sezonów- niestety mnie nie zaskoczył. Troszkę mnie to zniechęciło ale po obejrzeniu promo 4 sezonu liczę że zrekompensuje niedociągnięcia z 3. Ale przyznam- soundtrack był cudowny!

ocenił(a) serial na 5
Vio00ola

Zgadzam się co do muzyki i w ogóle :)

ocenił(a) serial na 6
kabeka

Zgadzam się z Twoją opinią, bardzo się rozczarowałam tym sezonem. Co prawda nie jest jakiś tragiczny, ale nie wciągnął mnie jak dwa poprzednie, a zwłaszcza drugi, od którego nie mogłam się oderwać. Mam nadzieję, że kolejny sezon będzie udany : )