PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54822
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Season 4 ?

ocenił(a) serial na 10

Wiadomo cos na temat 4 tego sezonu AHS ? Jesli tak to kiedy mniej wiecej sie pojawi ?

ocenił(a) serial na 6
barbiedeplastico

Październik 2014

ocenił(a) serial na 6
barbiedeplastico

Niedawno pojawily sie plotki, ze tematem przewodnim bedzie cyrk, ale z tego co wiem zostalo do zdementowane. Murphy mowil tylko, ze historia bedzie sie dziala w dwoch plaszczyznach czasowych jedna na pewno w latach 50tych. Ponadto mowil ze jest 'podniecony bo Lange juz szlifuje swoj niemiecki akcent' stad biora sie przypuszczenia, ze 4 sezon ma cos wspolnego z nazistami/druga wojna swiatowa/obozami koncentracyjnymi. Polecam poczytac angielska wikipedie, a jesli chcesz byc naprawde na biezaco to zaglebic sie troche w tagi na tumblrze bo tam ludzie najszybciej postuja informacje.

ocenił(a) serial na 10
purplelensgame

O !! jestem w szoku ale tym pozytywnym ;) mam nadzieje ze bedzie to jakas bomba i wole 2 ga wojne poniewaz na pewno byla by ciekawsza od cyrku .... chodz wiadomo sa gusta i gusciki ;) Lecz przyznam ze troszke dziwi mnie fakt ze AHS chce robic cos o tematyce wojny w Europie ? Dlaczego mowie w Europie ? Poniewaz Niemcy zabili duzo osob z tad a nie z Ameryki ? Jaki wiec wzglad na American Horror Story ? ;) trzeba by bylo zapytac rezysera i calej reszty ;) Lecz mimo wszystko 4 czesc o tej tematyce chetnie bym ogladnela :) :* Dziekuje za odpowiedz ;)

barbiedeplastico

Boże ! Widzisz i nie grzmisz :/

mataty

To żart. To MUSI być żart!

Jeśli nie, to laska ma zacny nick! Adekwatny do poziomu żesz k***a!

ocenił(a) serial na 7
barbiedeplastico

W wywiadzie mówili, że internauci jeszcze nie odkryli o czym on będzie więc cyrk odpada.

ocenił(a) serial na 6
kacepik

Mysle, ze wybraliby taka tematyke ze wzgledu na nazistow, eksperymenty itp czego juz troche bylo w drugim sezonie. Na filmwebie ktos tez pisal, ze Lange ma zagrac Marlene Dietrich stad niemiecki akcent.

ocenił(a) serial na 6
purplelensgame

Taka tematyke wybraliby*

ocenił(a) serial na 7
purplelensgame

W sumie też nad tym myślałem.

ocenił(a) serial na 4
barbiedeplastico

Jessica zagra Marlene Dietrich, która była kiedyś w związku z samym Hitlerem :3

ocenił(a) serial na 6
Cresta_4

O_O Skąd Wy takie bzdury bierzecie jak związek Dietrich i Hitlera? Przecież ona była zagorzałą antynazistką.

ocenił(a) serial na 4
korozjantka

Tak, ale byli parą zanim Hitler został tym, kim został.
Też w to nie wierzę, ale historia randkowa Hitlera potwierdza to.

ocenił(a) serial na 6
Cresta_4

Możesz mi podać tytuł publikacji naukowej, która o tym traktuje?

ocenił(a) serial na 4
korozjantka

może to głupota, ale tutaj tez jest http://www.whosdatedwho.com/tpx_6312/marlene-dietrich/

ocenił(a) serial na 6
Cresta_4

Nie powtarzaj tego publicznie bo to jakaś skrajna głupota. Nie wiem kto to wymyślił, ale nie ma żadnych przesłanek historycznych do łączenia Hitlera I Dietrich. Poczytaj o jednym i drugim, zwróć uwagę na daty. Jedynym powodem dla którego Dietrich mogłaby wejść do sypialni Hitlera byłoby zabicie go.

użytkownik usunięty
barbiedeplastico

Boże, co za bzdury niektórzy wypisują...
- akcja ma się toczyć w latach 50tych, jest to informacja potwierdzona;
- AMERICAN Horror Story, o ile w wątkach pobocznych może się pojawić jakieś nawiązanie do historii Europy, o tyle w wątku przewodnim zawsze będzie coś typowo amerykańskiego;
- druga potwierdzona informacja brzmi, że akcja będzie toczyć się w Nowym Orleanie; gdzie tu miejsce na Hitlera?
- Ryan Murphy w jednym z niedawnych wywiadów stwierdził, że nikt z fanów nie odgadł jeszcze tematyki czwartego sezonu;
- w tym samym wywiadzie na temat rzekomej AHS: Circus Murphy stwierdził: "nie wiem skąd ludzie wzięli ten pomysł"; tematyka cyrku definitywnie odpada;
- większość osób doszukuje się w odcinkach, gdzie miały być ukryte wskazówki tego, czego chce się doszukać; ja się nie doszukuję wcale, bo nie lubię skupiać się na szczegółach.