PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54729
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Supreme - kto?

ocenił(a) serial na 9

Zapraszam do dyskusji na temat Supreme - czyli wszystko na temat Fiony + teorie, która dziewczyna może być jej następczynią.

senowa

Nie mam zielonego pojecia kto moze ja zastapic :-). Jest duzo teorii a tu wszystko mozliwe:-)

ocenił(a) serial na 10
senowa

Ja myślę że może to być Zoe :) Jak narazie nie ujawnia zbyt wielu mocy ale kto wie :)

ocenił(a) serial na 7
magda6347

Zgadzam się z tezą dot. Zoe. Cicha woda brzegi rwie. Na razie jest ona raczej na uboczu, ale kto wie. Może właśnie ona nas zaskoczy. :)

ocenił(a) serial na 9
paulina05.93

Jakby się nad tym zastanowić to byłaby wręcz najbardziej oczywista opcja, jako że to od Zoe wprowadziła widzów w sezon... plus: wiemy o jej mocy "czarnej wdowy" (wybaczcie, określenie "zabójcza wagina" jest ponad moje siły :D), o mocy, która zatrzymała zaklęcie królowej voodoo, a warto wrócić do 1. odcinka, kiedy dziewczyny straszą Zoe, kładą ją na stole i kiedy zamyka oczy (jakby w kompletnym przerażeniu, co tłumaczyłoby nieświadome/podświadome użycie mocy) - płomienie świec na stole wyraźnie się unoszą, ogień wzrasta... więc może ma też moc władania ogniem? dobry początek dla Supreme, zwłaszcza, jeśli mają się objawić inne nowe moce.

ocenił(a) serial na 8
MissNaive

Zauważ też, że Kyle "ożywa" dopiero po jej pocałunku. Moc Misty Day?

ocenił(a) serial na 4
senowa

Oczywiście, że Zoe. Na 1000%

ocenił(a) serial na 7
senowa

Misty Day

ocenił(a) serial na 7
senowa

skoro supreme musi być okazem zdrowia, to z obecnych wychowanek szkoły w grę wchodzi wyłącznie zoe. madison miała problemy z sercem, nan ma zespół dawna, a queenie nadwagę, która, jak każdy wie, nie jest zdrowa i przyczynia się do występowania różnych chorób. w kolejnych odcinkach w zoe obudzą się nowe moce, więc to także sugeruje, że to ona będzie następczynią fiony

ocenił(a) serial na 6
senowa

Misty da jeszcze czadu z tego co wynika z wywiadu z twórcą serii ( http://horrorstory.pl/news/257/Wywiad_z_Ryanem/ ), ale raczej nie będzie Supreme, więc raczej Zoe albo jakimś cudem Madison.

senowa

Czy z treści serialu wynika wprost, że Supreme musi mieć idealne zdrowie czy może chodzić o to, aby była silna psychicznie i była zdolna do panowania?

Bo może Madison faktycznie miała nią być niezależnie od jej wady serca, tym bardziej, że mówimy o czarownicy, która ma wielką moc, więc jakaś wada może być faktycznie nieistotna.

I czy faktycznie kolejna supreme musi być o wiele młodsza? Może ta "moc" wybiera kolejną supreme w inny sposób?

ocenił(a) serial na 9
bunttogrunt

Wyraźnie było powiedziane że chodzi o zdrowie fizyczne, a szmery w sercu wykluczyły Madison

ocenił(a) serial na 10
senowa

Misty Day. Wszyscy uparli sie na Zoe, ale to byloby zbyt oczywiste.