ktora z nich zostanie? ja mysle ze Zoe Benson, jakos od poczatku na nia stawialem.
Stawiam na Nan.
Ewentualnie Fiona stanie się nieśmiertelna i będzie Supreme Forever ! :) To by mi się podobało.
wydaje mi sie ze Madison po stracie Kyle stwierdzi ze chce byc supreme i pozabija wszystkich.
czytałem w jednym z wywiadów że nowa supreme to będzie totalne zaskoczenie, może to będzie ktoś kogo jeszcze nie poznaliśmy, tak jak np. było z oblaniem cordelii kwasem wszyscy tam kogoś obstawiali a to się okazało że to łowcy których jeszcze wtedy nie znaliśmy...
Przed chwilą przeczytałem że nową supreme na pewno nie będzie Misty Day, możemy się spodziewać jej zniknięcia, w nadchodzących odcinkach w ogóle mają się wydarzyć jakieś przełomowe śmierci postaci...A to tym kto zostanie supreme dowiemy się w ostatnim odcinku zatytułowanym Seven Wonders, czyli ta próba którą musi przejść wiedźma aby udowodnić czy jest supreme o której wcześniej była mowa w poprzednich odcinkach...
Ja myślę, że to będzie Cordelia. Początkowo nieśmiała, nieświadoma dziewczyna <wspomnienia Martyle>, następnie spokojna, zrównoważona, naiwna dyrektorka, po ataku silna, bardziej stanowcza i odkrywająca swoją wartość czarownica. W obliczu zagrożenia staje do walki w obronie "swoich", prywatne sprawy i sympatie schodzą na drugi plan. Myślę, że transformacja jakiej jesteśmy świadkami zakończy się na 'stołku' nowej supreme.
Podzielam zdanie, ze supreme bedzie Zoe. Jakos tak od poczatku ona mi pasowala, bo to ją pokazali, jak sie prowadzala tam do domu itd,a reszta juz byla, no wiecie o co chodzi :D... Takie sa moje domysly, bo Cordelia mi nie pasuje, ona jest za stara na ta role. Przeciez zawsze supreme zostawaly te mlode czarownice.