Jak w temacie. Druga super, Pierwsza jednak miała mnóstwo cech komedii była z przymróżeniem oka a druga to typowy thriller, hmmm nie mogę się zecydować
Albo druga połowa serii 2?
Jak na razie pierwsza moim zdaniem lepsza,
w drugiej dzieje się trochę za dużo, chociaż mam wrażenie, że jest co raz lepiej, więc ma szansę na przebicie :)
sam nie wiem podoba mi się 2 seria chociaż jak opowiadałem dzisiaj w pracy że oglądam taki serial i że jest tam szpital dla psychicznych, gość porwany przez kosmitów, seryjny zabójca, szalony naukowiec, zombiepodobne kreatury i opętanie przez szatana to wszyscy się smiali, no ale ma to sens w sumie dobrze to pokleili
hahaha- ja mam to samo- tzn jak już wymieniam co tam się dzieje to mi samej robi się głupio.
Co do tematu: stanowczo 2.
Moim zdaniem 2 część jest ciekawsza, lepiej zagrana i osadzona w bardziej interesujących realiach.
Zdecydowanie pierwszy sezon! Pierwszy bardzo mi się podobał, dałam 9/10. Był rewelacyjny (btw gdzie Ty tam komedię dostrzegłaś?). Wspaniały klimat, ciekawe historie i dające się lubić postaci. Oglądało się to świetnie, taki powiew świeżości wśród seriali. Natomiast 2 sezon wcale do mnie nie przemawia, trudno uwierzyć, że tworzą go ci sami ludzie co pierwszy. Wszystko, co stanowiło dla mnie o jakości 1 sezonu, tutaj jest zupełnie "nie tak"... Takie nie wiadomo co z tego wyszło, nieudolne zmieszanie wszystkich schematów z horrorów jakie można sobie wyobrazić, cały urok i klimat gdzieś zniknęły, oglądając czuję wręcz niesmak. Nawet to, że aktorsko jest równie dobrze (jak nie lepiej) jak w pierwszym sezonie, nie ratuje dla mnie sezonu drugiego. A szkoda :( (Szkoda też, że na filmwebie nie można oceniać sezonów oddzielnie...)