PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

3x1

ocenił(a) serial na 5

chyba przesadzili w najnowszym sezonie, za dużo się dzieje i zbyt skomplikowane, całkiem inny
serial

ocenił(a) serial na 9
efka__

niestety chyba są do tego przymuszeni żeby większa oglądalność była (amerykanie muszą mieć akcji dużo jak np w Bones ciągle coś się działo a potem spowolnili akcje przez ciąże to spadła oglądalność dlatego w nowych odc znowu sie dzieje) i to samo muszą zastosować w tym serialu ... ale masakra juz 1 odc cos takiego haha a w spoilerze sezonu tez niezle akcje pokazuja :D ale uwielbiam postac Megan Hunt i mimo wszystko bede ogladac ten serial .. :)

meredith21

Skutek odwrotny, oglądalność spadła o około 1/3. Sezon 3 będzie ostatnim.

ocenił(a) serial na 7
cxap

Jest jeszcze mała szansa, że jakaś stacja zagraniczna wykupi 4 serię...w końcu BOP cieszy się większą popularnością poza granicami USA

ocenił(a) serial na 7
efka__

Chyba o to chodzi, żeby dużo się działo...oczywiście nie chodzi o byle jakie strzelanki i marne sceny pościgów. W tym odcinku ewidentnie widać, przez co przechodzi Megan po śmierci Petera i jak działa na nią obecność Tommy'ego. Wg mnie ten sezon będzie o wiele lepszy od poprzednich. A co niby było zbyt skomplikowane to do tej pory mnie zastanawia.... ;p

ocenił(a) serial na 7
efka__

Chyba o to chodzi, żeby dużo się działo...oczywiście nie chodzi o byle jakie strzelanki i marne sceny pościgów. W tym odcinku ewidentnie widać, przez co przechodzi Megan po śmierci Petera i jak działa na nią obecność Tommy'ego. Wg mnie ten sezon będzie o wiele lepszy od poprzednich. A co niby było zbyt skomplikowane to do tej pory mnie zastanawia.... ;p

ocenił(a) serial na 5
efka__

i chyba znowu zmieniają faceta głównej bohaterce, w każdym sezonie spotyka się z innym a o poprzednim brak wieści, w tym pewnie będzie się spotykała z nowym policjantem

efka__

akcji jest strasznie duzo, ja sie obawiam ze zaczeli z takim wybuchem a poznieiej poziom bedzie spadal. ale obym sie mylila! co myslicie o nowych detektywach? ja musze sie przyzwyczaic, poki co brakuje mi Buda i Sam.

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Ja wgl nie odczułam braku Buda i Sam xD W 3 odcinku będą egzorcyzmy, więc nie sądzę, żeby poziom spadał :D

mmadelinee

oby nie spadl, trzymam za to kciuki :) ale to dopiero 3ci odcinek bedzie a seria ma 13 wiec mam nadziejhe ze reszta nas nie zawiedzie :)

ocenił(a) serial na 5
efka__

właśnie oglądam odcinek 3, myślałam, że przesadzili w pierwszym, nie wiem jak nazwać to co zrobili w 3

ocenił(a) serial na 10
efka__

3 odcinek genialny, ale trzeba go dobrze zrozumiec bo to ma pewien zwiazek z przeszloscia Megan..

ocenił(a) serial na 5
kasfmx

zrozumiałam, mimo to mi się nie podobał