PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8557
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

Dlaczego?

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś z was wie, dlaczego ABC postanowiło skasować BOP? Bo szukałam i nie znalazłam nigdzie przyczyny jaką podało ABC, a przecież jakaś musiała być.

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Już drugi sezon miał się kiepsko i przez cały rok słychać było, że będzie ostatnim. Dopiero na koniec skoczyła oglądalność i tylko dlatego serial wznowiono. Podejrzewam, że już wtedy zapadła decyzja, że sezon trzeci będzie ostatnim, tylko nikt nie mówił o tym głośno. Taka jest moja teoria przynajmniej. Moim zdaniem usunięcie tego serialu nie miało żadnego sensu, ale ABC nie słynie z dobrych decyzji.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

Myślę, że coś w tym jest, patrząc chociażby na to, jak zakończył się sezon trzeci :) nie ogarniam tylko, jak mogli skasować serial, który miał świetną oglądalność, wygrywał w swoim czasie antenowym, no i robił furorę za granicą

ocenił(a) serial na 8
Villemo339

bo najlepiej skasować dobry serial a zostawić takie chociażby denne pamiętniki wampirów, które 15 latkom podnoszą ciśnienie przez Damona, a 20 latkom już się to sikanie w majty nudzi i chcą jakiejś akcji.. Taka dygresja :D

ocenił(a) serial na 7
banan20

TVD jest na CW, a Body of Proof na na ABC...
Chociaż CW też ma tendencje do usuwania dobrych seriali, a zostawia g*wien :)

ocenił(a) serial na 8
Villemo339

mniejsza o stację, mówię ogólnie o usuwaniu seriali :p Amerykanie są chyba za przeproszeniem zbyt płytcy, żeby docenić dobry serial:p