Wiecie ile główna bohaterka (Dana Delany) ma lat? 57!!! Normalnie nie wierze własnym oczom! ;)
Około 5 lat temu, gdy zaczęłam być jej fanką, myślałam, że to że była po pięćdziesiątce to był błąd na wikipedii...
Byłam przekonana,że ma ok 40tki, góra 45 !! Chyle czoła nie tylko dla jej talentu, ale również urody i świetnej figury!
widziałam ją w serialu Castle i tam już nie wyglądała tak świetnie, oświetlenie było gorsze więc więcej było widać, ale ja też byłam zaskoczona gdy dowiedziałam się ile ma lat
Oczywisty jest fakt, że w "Body of proof" wygląda wręcz powalająco, bo pracuje nad nią sztab ludzi ,ale wymaga tego postać. Czasami mam wrażenie, że szpilki, torebki, sukienki, włosy i nogi Dany przyciągają więcej widzów niż te zagadki kryminalne xD Nie zmienia to faktu, że wystarczy wejść na Twittera czy obejrzeć pierwszy lepszy wywiad z tego roku, żeby zobaczyć jak genialnie się trzyma w wieku 57 lat :D
Co do tych torebek, to mogłabym polemizować, choć muszę przyznać, że ta z 1 odcinka była cudna :-) a jeśli chodzi o to, że Dana przyciąga wiecej widzów niż same sprawy, to muszę się zgodzić, bo choć jestem wielką fanką anatomii, to wydaje mi się, że gdyby w głównej roli obsadzona byłaby inna aktorka, to nie oglądałabym jej już z takin zainteresowaniem ;D
Mam wrażenie, że w tym sezonie jest jeszcze więcej ujęć jej nóg i szpilek xD Zdecydowanie bardziej zwracają uwagę na jej ubiór :D Oczywiście nie narzekam, bo w każdym odcinku jest świetnie wystylizowana :)
jak zobaczylam wykrzykniki to az sie przestraszylam :) Dana uprawia joge i ma chyba tez dosc dobre geny. fakt, wyglada swietnie :)
czytałam w wywiadzie z nią, że lubi dbać o siebie i traktuje to też jako obowiązek przez swoją pracę której poświęciła życie (zrezygnowała z posiadania rodziny bo to jest dla niej większy priorytet) :) dużoćwiczeń zdrowa dieta i wizyty w salonie i każda z 'nas' może tak fancy wyglądać po 50-tce :D :D