PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

Wiecie ile główna bohaterka (Dana Delany) ma lat? 57!!! Normalnie nie wierze własnym oczom! ;)

ocenił(a) serial na 7
aneciulka

Około 5 lat temu, gdy zaczęłam być jej fanką, myślałam, że to że była po pięćdziesiątce to był błąd na wikipedii...

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

Byłam przekonana,że ma ok 40tki, góra 45 !! Chyle czoła nie tylko dla jej talentu, ale również urody i świetnej figury!

ocenił(a) serial na 5
aneciulka

widziałam ją w serialu Castle i tam już nie wyglądała tak świetnie, oświetlenie było gorsze więc więcej było widać, ale ja też byłam zaskoczona gdy dowiedziałam się ile ma lat

ocenił(a) serial na 7
efka__

Oczywisty jest fakt, że w "Body of proof" wygląda wręcz powalająco, bo pracuje nad nią sztab ludzi ,ale wymaga tego postać. Czasami mam wrażenie, że szpilki, torebki, sukienki, włosy i nogi Dany przyciągają więcej widzów niż te zagadki kryminalne xD Nie zmienia to faktu, że wystarczy wejść na Twittera czy obejrzeć pierwszy lepszy wywiad z tego roku, żeby zobaczyć jak genialnie się trzyma w wieku 57 lat :D

ocenił(a) serial na 10
mmadelinee

Co do tych torebek, to mogłabym polemizować, choć muszę przyznać, że ta z 1 odcinka była cudna :-) a jeśli chodzi o to, że Dana przyciąga wiecej widzów niż same sprawy, to muszę się zgodzić, bo choć jestem wielką fanką anatomii, to wydaje mi się, że gdyby w głównej roli obsadzona byłaby inna aktorka, to nie oglądałabym jej już z takin zainteresowaniem ;D

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Dobra torebki może nie, ale szpilki?! :D

ocenił(a) serial na 10
mmadelinee

Ooo taaak, szpilki zdecydowanie taaak :D

ocenił(a) serial na 7
megan1011

Mam wrażenie, że w tym sezonie jest jeszcze więcej ujęć jej nóg i szpilek xD Zdecydowanie bardziej zwracają uwagę na jej ubiór :D Oczywiście nie narzekam, bo w każdym odcinku jest świetnie wystylizowana :)

aneciulka

jak zobaczylam wykrzykniki to az sie przestraszylam :) Dana uprawia joge i ma chyba tez dosc dobre geny. fakt, wyglada swietnie :)

ocenił(a) serial na 9
aneciulka

czytałam w wywiadzie z nią, że lubi dbać o siebie i traktuje to też jako obowiązek przez swoją pracę której poświęciła życie (zrezygnowała z posiadania rodziny bo to jest dla niej większy priorytet) :) dużoćwiczeń zdrowa dieta i wizyty w salonie i każda z 'nas' może tak fancy wyglądać po 50-tce :D :D

ocenił(a) serial na 8
meredith21

Podzielam zdanie wszystkich. Szczerze mówiąc na pewno bym się obejrzał na ulicy :)