Ale jestem zła,ten serial jest świetny,Megan jest świetna.Jak oni mogli skasować taki dobry serial,który uplasował się po 3 sezonie na trzecim miejscu wśród seriali dramatycznych zaraz po Castle i Chirurgach.Masakra.Chociaż mam nadzieję,że może jakaś inna stacja odkupi serial,bo było by strasznie szkoda gdyby nie powrócił.Tak sam zresztą stało się z Unforgetable:Zapisane w pamięci,najpierw skasowali,a potem wrócili.
Ja też jestem bardzo zła na ABC za skasowanie tak wspaniałego serialu i ciągle mam nadzieję, że uda się go przywrócić. Dodatkowo na facebooku powstała strona Save Body of Proof ( https://www.facebook.com/SaveBodyofProof?ref=ts&fr ef=ts ) na której ciągle pojawiają się zdania typu: Save this show albo Please save Body of Proof!!! i przez to moja nadzieja wciąż jest podsycana i wierzę, że serial ma tak wielu fanów i osiągnął tak wielką popularność, że jeśli nie ABC to jakaś inna stacja zdecyduje się go kontynuować, bo Megan zasługuje na ciąg dalszy :)
"Anatomia Prawdy" jest serialem iście rewelacyjnym. Po niesamowitej "Prywatnej Praktyce", jeszcze lepszych "Chirurgach" przyszedł czas na powalającą dr. Megan Hunt w roli patologia sądowego w serialu "Body of Proof". Wprawdzie ja dopiero zacząłem przygodę z tym tytułem, ale zostałem oczarowany jego naprawdę wysokim poziomem już od pierwszej minuty. ABC to jednak wie jak seriale robić. Niesamowicie dopracowana warstwa fabularna, stabilny oraz racjonalnie zarysowany ciąg przyczynowo-skutkowy, idealnie zarysowany suspens, wyjaśnione wszystkie możliwe wątki które sukcesywnie rozwijają się w raz z rozwojem historii, perfekcyjnie zarysowane portrety psychologiczne niezwykle barwnych oraz dynamicznych bohaterów to jedne z nielicznych cech, które wyróżniają "Anatomię Prawdy" na tle pozostałych tego typu produkcji. Dodatkowo nie zapominajmy o zniewalającej Danie Delany, która swoją grą, lekkością, subtelnością oraz odrobiną pazura i humoru oczarowuje widza. Jestem naprawdę zawiedziony faktem iż serial został zdjęty z ekranu. Najbardziej jednak boli to, że w grę znowu weszły pieniądze.