PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy
JustFurious

24 września. CHYBA.

ocenił(a) serial na 7
LilithAJ

Nie, chyba nie. 24 września to była pierwotnie planowana data, potem mówiono o 22 października, ale okazało się, że to tylko plotka... W rezultacie data premiery jest po prostu nieznana.

Villemo339

Dlatego napisałam "chyba" ;)
Strona abc.go.com mówi, że będzie emitowany w piątek. Ale od którego piątku zacznie, tego chyba jednak nie wiadomo...

LilithAJ

"The Series was originally slated to premiere on Friday, September 24, 2010. However, the premiere date has been postponed to October 22, 2010." Jednak 22 października, ale poczekamy zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 7
Moniczka

''September 24 was the original date, but was put aside. October 22 has been mentioned, but is just a rumor.''

To z oficjalnej strony Dany Delany. Tak jak mowiłam - 22 października to tylko plotka, niestety.

Villemo339

Tak czy siak, czekamy ;)

ocenił(a) serial na 7
LilithAJ

Mam nadzieję, że się doczekamy :D

ocenił(a) serial na 7
Villemo339

Nie wiem dlaczego, nie moge edytować ; /
W każdym razie, stało się to, czego się obawiałam - premiera przeniesieniona na mid-season.

ocenił(a) serial na 6
Villemo339

Dziękuje Ci za to, ze poprawiłaś mi humor:D Popłakałam się ze śmiechu:D mid-season:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

A co w tym śmiesznego?
Ehh, miejmy nadzieję, że premiera będzie jak najszybciej, np. w styczniu, bo ja już się nie mogę doczekać!

Arno

Premiera będzie w lutym 2011 roku na FOXlife a miesiąc po dopiero w USA w ABC.

ocenił(a) serial na 8
Villemo339

co to jest "mid-season"?

Villemo339

Czyżbyśmy doczekali się premiery już 29 marca? :)

użytkownik usunięty
LilithAJ

http://www.foxlife.pl/articles/premiera-serialu-body-of-proof-w-polsce-w-lutym-n a-fox-life/93

Nie każdy posiada telewizor ;)

LilithAJ

BODY OF PROOF NA FOX LIFE 23 LUTEGO O 22.00 W POLSCE ;P;P

JustFurious

na wikipedii jest napisane 23 LUTY 2011 :)