Nie, chyba nie. 24 września to była pierwotnie planowana data, potem mówiono o 22 października, ale okazało się, że to tylko plotka... W rezultacie data premiery jest po prostu nieznana.
Dlatego napisałam "chyba" ;)
Strona abc.go.com mówi, że będzie emitowany w piątek. Ale od którego piątku zacznie, tego chyba jednak nie wiadomo...
"The Series was originally slated to premiere on Friday, September 24, 2010. However, the premiere date has been postponed to October 22, 2010." Jednak 22 października, ale poczekamy zobaczymy :)
''September 24 was the original date, but was put aside. October 22 has been mentioned, but is just a rumor.''
To z oficjalnej strony Dany Delany. Tak jak mowiłam - 22 października to tylko plotka, niestety.
Nie wiem dlaczego, nie moge edytować ; /
W każdym razie, stało się to, czego się obawiałam - premiera przeniesieniona na mid-season.
Dziękuje Ci za to, ze poprawiłaś mi humor:D Popłakałam się ze śmiechu:D mid-season:D:D:D
A co w tym śmiesznego?
Ehh, miejmy nadzieję, że premiera będzie jak najszybciej, np. w styczniu, bo ja już się nie mogę doczekać!
http://www.foxlife.pl/articles/premiera-serialu-body-of-proof-w-polsce-w-lutym-n a-fox-life/93