Mnie bardzo się podoba jest naprawde niezły.Może ze względu na to że lubię filmy science fiction. A z osób najbardziej lubię Rommie i Harpera.
Zgadzam sie z poprzednia opinia... Serial naprawde swietny, (ja tam sie wkrecilem w fabule) choc rzadko ogladam telewizje teraz staram sie nie przepuscic zadnego odcinka. Kreacje ktore odbieram szczegolnie pozytywnie to Trance (sexowny ogonek;) ) no i naturalnie Rommie. PS. Harper to frajer ale jest smieszny i ma dobra gatke :)))
Mnie też się bardzo podoba, a nawet go uwielbiam..... Choć wszystkie postacie są super - Dylan z tą misją Zbawienia Uniwersum, Trance z tym ogonkiem i ciekawą karnacją, Harperem - cud Technikiem naukowym Najbardziej lubie Beke Valentine którą masz na Zdjęciu, a i Rommie od której masz nicka też lubie.... Androidalny twór Geniusza Harpera i drugie wcielenie Andromedy :):):) A i jeszcze ten Niczeanin który walczy z Dylanem w obronie pokoju....... Zdróffko za Andromede wypijmy....!! :D:D:D
Chodziło mi naturalnie o Tyra Anasazi choć z końcówki 4 Serii Telemachus Rade też niczego sobie, tylko bym musiał w trakcie oglądania tego luknąć jak nastąpiła ta zmiana załogi.... Bo mnit to wciągnęło... :D:D:D ;););)