PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542567}
7,7 6,0 tys. ocen
7,7 10 1 6038
Angel Beats!
powrót do forum serialu Angel Beats!

Zajebiste!!!! Polecam !!! Świetny pomysł, ciekawy, piękny, wzruszający..!! na początku wydawało mi
się to trochę bez sensu, ale potem ... no po prostu piękne! ktoś miał genialny pomysł. 9/10 tylko
dlatego, że mam taki gust a nie inny i wolałabym, żeby całość była utrzymana w tej zadumie i
wzruszającej melancholii bez tych komediowych (czyt. tak głupich, że aż śmiesznych ) scen.
Jeszcze raz polecam ;)

ocenił(a) serial na 8
karolina0063

To polecam Kanon, Air, no i Clannad ( jeśli uważasz, że Angel Beats! było wzruszajace ... to po 2 serii, czyli after story - która jest tak naprawdę kwintesencją tego serialu - pewnie trudno będzie Ci dojść do siebie przez długi czas ;) ) - one też są na podstawie visual novel produkcji Key :)

rascal0pl

dzięki.! Clannad już oglądałam, ale pozostałe na pewno obaczaję ;p

ocenił(a) serial na 9
rascal0pl

Bez żartów. Clannad prawie w ogóle nie było smutnym anime (wiadomo jak się skończyło). Air było wielokrotnie bardziej wzruszające, a w Kanon 2006 to wątek Makoto wyciskał łzy.

Angel Beats! był wyciskaczem łez tak smutnym jak Air i wielokrotnie bardziej niż Kanon i Clannad.

ocenił(a) serial na 8
pawel_nowakk

Mówiąc Clannad, miałem namyśli całość razem z After Story, obejrzeć tylko pierwszą serią bez AS to jak nie obejrzeć wcale ;) Angel Beats był dla mnie lekki i przyjemny, końcówka bardzo udana (mówię o oryginalnej).
Air jakoś szczególnie mnie nie poruszył (mimo wszystko będąc bardzo dobra pozycją)

ocenił(a) serial na 9
rascal0pl

Pisałem o After Story. Co prawda były tam smutniejsze sceny, ale w porównaniu z takim Air i Angel Beats! to prawie komedia.

Angel Beats! i Air bez problemu potrafiły mnie wzruszyć do łez, a Clannad After Story w żadnym razie.

Zakończenie o wszystkim decyduje.