Aniela
powrót do forum 1 sezonu

Gra aktorska spoko, ale zauważam, że nie ma żadnej postaci męskiej, która nie jest normalna, mamy: bawidamka, kłamcę, impotenta, przestępcę w garniturze. Serio nie ma zwykłego porządnego faceta. Za to kobiety zniewolone i pokrzywdzone. Absurd.

star87life

To samo chciałem pisać: mężczyźni przedstawiani jako sieroty, a kobiety jako te, które noszą w życiu i związkach spodnie.

Demigoderz

Panowie pierwszy raz na Netflixie? Tu tylko silne i niezależne kobiety, mężczyzna może być twardy, ale musi mieć kolor w kodzie szesnastkowym #000000 :D

star87life

Jakie Wy musicie mieć wątłe ego jeśli jakiś przeciętny serial nim zachwiał xD Kobiety w tym tym serialu też mają grube zaburzenia więc zluzujcie I kucharza przedstawiono jako „normalnego”

star87life

Każdy chce zobaczyć to co chce. Tutaj obie strony byly ukazane w krzywym zwierciadle i stereotypowo,ale oczywiście mizogoni widzą tylko swoją "niedole".

Sanneya

Takie typowe. Powiedz, ze krzywdzą mężczyzn to usłyszysz, że nienawidzisz kobiety. Ech. Femcelki są takie oczywiste w tych czasach.

star87life

Ja widziałam to zupełnie inaczej. Wszyscy są pokazani w krzywym zwierciadle. Generalnie w tym serialu nie ma co liczyć na niuanse, ale nie po to chyba powstak