PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648292}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10679
Anna German. Tajemnica białego anioła
powrót do forum serialu Anna German

Czy tylko ja zauważyłam, że piękna blondynka z białej sukni z plakatu to postać Eowyny z "Władcy
Pierścieni"?

http://www.collecttolkien.com/images/Media/Publications%20TTT%20Oscar%20Ad%20Eow yn%2
0Edoras.jpg

ocenił(a) serial na 6
Catrina

indeed 20TTT%20Oscar%20Ad%20Eowyn%20Edoras.jpg

Catrina

Właśnie ja też przed chwilką... To było specjalnie, czy jak?

Catrina

wyszukane:
http://bi.kotek.pl/kotek/f640x640/50/68/02ac18b046.jpg

Catrina

Rzeczywiście! Żenada... Naprawdę tak trudno zaprojektować własny plakat? Wstyd i hańba.

Catrina

no właśnie to samo zauważyłam od razu, jak weszłam i specjalnie przejrzałam wszystkie tematy, żeby sprawdzić, czy już ktoś przede mną to zauważył... a weszłam tu, bo wszędzie słyszę o tej Annie German, to chciałam zobaczyć, o co tyle szumu... żałosne, że to zrobili, no ale to Rosjanie... czego oczekiwać po Rosjanach?

A zdjęcie jest przepiękne... z 10 lat temu miałam je ustawione jako tapetę w komputerze :D byłam wielką fanką Eowyny :D

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

Ja myslalem ze na tym plakacie jest Joanna Moro..

lukasz010793

hehe, dobre ;p

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

Nie ładnie tak oszukiwac ludzi, ach ci rosjanie..

lukasz010793

jestem pewna, że zdjęcie publiczności w tle też zostało zerżnięte skądś ;/ co za ludzie... Polacy kopiują notorycznie pomysły na plakaty (np. Elegia - Różyczka), a ci poszli krok dalej i zrobili zwykłe kopiuj->wklej

tolerancja91

Koprodukcja polsko-rosyjska, więc też "Co się spodziewać po Polakach ?"

ocenił(a) serial na 2
Catrina

Cóż, jaki serial, taki plakat. I w jednym i w drugim słabizna do bólu.

ocenił(a) serial na 7
xena_4

Twórcy serialu powinni się wstydzić:/ Jak można wykorzystać plakat z innego filmu? Rozumiem, że budżet może nie był imponujący, ale bez przesady - wystarczyło fajnie obrobić zdjęcia z serialu - tanim kosztem można było zrobić coś fajnego. ŻENADA:/