PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629106}
7,6 8,2 tys. ocen
7,6 10 1 8234
Another
powrót do forum serialu Another

Świetne

ocenił(a) serial na 8

Another bardzo przypadło mi do gustu, również polubiłam, sama nie wiem czemu ale Mei... Było to moje pierwsze anime i nie narzekam. Wczułam się, a końcówka była zaskakująca, co prawda, przesadzili trochę, ale tak czy inaczej, byłam zaskoczona. Serial skończyłam w niecałe dwa dni i na pewno kiedyś go sobie powtórzę. Może nawet przeczytam mangę. Polecam! :]

ocenił(a) serial na 8
MsEvil

Pierwsze anime ? :) od kiedy zaczalas przygode z anime , chyba juz pare tytulow przegladnelas ? gdy skonczylas Another :D
Animowcem trzeba sie urodzic , ja juz z anime od 8 roku zycia , do teraz (aktualnie 22 lata) .
Jak widzialas cos ciekawego to polec ! :D

ocenił(a) serial na 8
ttrroonnkk

No oglądam anime już może od półtora miesiąca, zaczęłam, bo wiele osób mi je polecało, zwłaszcza Another, więc pomyślałam, że sobie luknę i nie miałam pojęcia, że tak mi się spodoba. :D Jak byłam młodsza, widziałam trochę Naruto, ale wtedy jakoś mi nie przypadł do gustu, ale po Another zaczęłam oglądać go od nowa i spodobał mi się. Również przeszłam trochę na komedię takie jak Sabagebu ((walnięta komedia, ale można się pośmiać)). Spodobało mi się też anime Kill La Kill, Death Note i Sword Art Online. :)

ocenił(a) serial na 8
MsEvil

O moze tez ogladne Sabagebu, jak przelece moja liste :D.
Anthore dopiero zaczne po Soul Eaterze i Ao no exorcist, mowisz ze dobre jest . To juz doczekac sie nie moge :D
Death Note i SAO juz przelecialem jakis czas temu , zajebiste chociaz w DN koncowka zwalona a SAO tracilo troche na poziomie po polowie odcinkow, wraz z "saga" z tymi motylkami elfami :D

ocenił(a) serial na 8
ttrroonnkk

Zgodzę się co do końcówki Death Note. :)
Ja pooglądasz już te anime, to napisz czy ci się spodobały, jestem ciekawa. Ostrzegam, Sabagebu to naprawdę powalona komedia. :D Ja takie akurat lubię.

ocenił(a) serial na 8
MsEvil

Juz te ? czyli Soula i Exorcist ? :p .
No wlasnie, ja jeszcze takiej typowej komedi nie ogladalem :|