Tak jak w temacie, wszystkie męskie postacie to są ultra słabe, albo jakoś specjalnie robione na gorsze np Warwick, jayce. Wszystkie baby to ultra kozaki, królowe, dowódcy. Prawie każdy jest homo za wyjątkiem jayce"a. Fabuła ssie pale o ile pierwszy sezon był jako taki tak drugi to już szambo wylewa się z ekranu. Ale czego się dziwić skoro kiedyś oczekiwało się więcej a teraz ludzie kupują anime skiny za 500$ do darmowej gry to nic dziwnego, że takie gówno ma miejsce, fajny serial by był jakby powstał 10 lat temu tak to gniot. Animacja też nie powala szczerze mówiąc, słyszę takie ochy i achy a wygląda jak te takie chińskie bajki 3d pierwsze co wychodziły. Przykro się na to patrzy, bo mam do tej gierki sentyment, ale to już nie jest to samo, bo riot to jest tylko z nazwy a arcane to typowa netflixowa szmira
Gówno się znasz na temat jakości animacji skoro uważasz że "wygląda jak te takie chińskie bajki 3d pierwsze co wychodziły"
"Prawie każdy jest homo, za wyjątkiem Jayce'a". Co? Nie wiedziałem że Heimerdinger albo Ekko są gejami xD nie wiedziałem że Jinx jest lesbijką czy że Mel, Może Warwick też? Gdzie ty tu widzisz prawie wszystkie postacie homo? Doklejasz sobie już teraz jakąś własną narrację. Z głównych postaci to masz Vi i Caitlyn, które juz w Lolu były mocno zasygnalizowane jako mające ze sobą relację. Poza tym jest jeszcze ta typiara ze straży co simpuje do Caitlyn. Człowieku, skoro twierdzisz że "prawie wszyscy" są tu gejowi i że prawie wszyscy chempioni to teraz geje to nie wiem co ci powiedzieć, może się popatrz w lustro i chwilę zastanów bo odpowiedź może być gdzie indziej.
Nie no chyba troll bo to co napisałes jest bez sensu. Jak animacja jest jedyna w swoim rodzaju i lepszej animacji nie znajdziesz a ten mowi ze wygląda jak chińskie bajki. a na reszte nie odpowiem bo juz odpowiedział ziomo
Animowane 3d chińskie bajki. Ty się chyba z Kambodży urwaleś, jak jakiś mustang z dzikiej doliny wygląda lepiej niż to coś. Ja wiem, że nikt nie przyzna mi racji bo nawet jakby ten cały serial był o gotowaniu to i tak byście się nad tym spuszczali, ale obiektywnie patrząc to po prostu jest słaba animacja xd
Obiektywnie, to jest to właśnie animacja na wysokim poziomie, szczegółowa z rewelacyjnie wykonanymi wizualizacjami i animacją postaci, ich ruchami, mimiką, tym jak szczegółowo są narysowane i zanimowane lokacje, walki, dynamiczność i ekspresyjność animacji, to wszystko jest tu na najwyższym poziomie i nawet osoby którym sezon się nie podoba, zgadzają się co do tego że animacja leży na wysokim poziomie, to ty pier*olisz tutaj głupoty o "animowanych 3d chińskich bajkach" i nie masz pojęcia o poziomie i jakości animacji i twoja opinia na temat tej animacji idealnie oddaje twoje braki w kontekście kreski i animacji ale co się dziwić xD to taka typowa logika "gówno się znam ale się wypowiem" i oczywiście narcystyczność wyje*ana w kosmos a tak jeszcze do twojego "riot to jest tylko z nazwy a arcane to typowa netflixowa szmira", to ci rozbiję bańkę, bo Netflix NIC przy tym nie robił, jest tylko dystrybutorem, ktoś serial musiał wyemitować bo Riot własnej platformy nie ma, ale to Riot jest odpowiedzialny za dosłownie wszystko w tym serialu, za animację, za scenariusz, za to jak napisane są postacie, wszystko co tu widzisz, wyszło od Riota, nie od Netflixa.
Podałem ci solidne argumenty do których oczywiście się nie odnosisz. Typowe dla fanboya. Próbujesz mnie obrażać i jeszcze obkrecasz to co napisałem w jakiś dziwny sposób, aby wyszło, że nie mam racji xd. Wróć z argumentami, bo to co napisałeś to tylko płacz
Jakie niby argumenty podałeś? "Anime chińskie bajki 3d" to twój jedyny argument, który nie jest argumentem a twoją gównianą opinią xD która poalzuje twoje całkowite braki w kontekście jakości animacji i kreskówek. Poza tym napisałeś tylko ze to "obiektywnie słaba animacja", gdzie tu masz solidne argumenty. To ja przedstawiłem faktyczne argumenty o szczegółowości animacji, dynamice, rewelacyjnej ekspresji ruchów postaci I ich mimiki o świetnie zaprojektowanych sceneriach, TO SĄ ARGUMENTY. Ty nie przedstawiłeś ŻADNYCH argumentów bo nie masz argumentów potwierdzających twoją wersję dziecko.