PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=873628}

Arcane

2021 - 2024
8,6 52 tys. ocen
8,6 10 1 51746
7,8 21 krytyków
Arcane
powrót do forum serialu Arcane

Zastanawiam się czy niektóre wykorzystane fragmenty w teledysku są wzięte z serialu i będą później pokazane jako retrospekcje czy po prostu całość została stworzona na potrzeby teledysku?

ocenił(a) serial na 10
sleety

Przed chwilą obejrzałam teledysk i pomyślałam o tym samym

ocenił(a) serial na 10
sleety

Zważywszy na to że w teledysku pojawiają się animowane postacie m.in członków Imagine Dragons wydaje mi się że cały teledysk został stworzony tylko na potrzeby tej piosenki, ale czas pokaże. Zawsze jest opcja że są to sceny które zostały zanimowane wcześniej, ale jakimś cudem nie trafiły finalnie do serialu, kto wie?

użytkownik usunięty
sleety

Potrzebuję pieniędzy, a po ocenie widzę że Netflix i Riot musiał ci miliardy przelać, nie bądź egoistą i podziel się

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę, już wszystko wydałem xd

użytkownik usunięty
sleety

Pewnie spłukałeś je do zera wydając je na bezmyślnych zakupach

użytkownik usunięty
sleety

Domyślam się że musiałeś wszystkie pieniądze wydać u Barmana albo dealera. Podasz namiary? Myślę że jakbym wziął to samo co ty wziąłeś przed obejrzeniem tego serialu to bym też taką ocenę wystawił

ocenił(a) serial na 9

997, najlepszy towar

użytkownik usunięty
sleety

Dzień Dobry, z tej strony KOMENTATOR2, pisze z nowego konta bo tamte dałem do usunięcia, zmieniłem hasło na losowe cyfry i litery a maila z temp email wziąłem. Chciałem Cię przeprosić za ataki kierowane w twoją stronę. Przyznam że za każdy wulgarny post na tym forum odpowiadam ja. Oglądałem Arcane 2 lata temu i serial mnie rozczarował. Odcinki były za długie, było ich mało. Kolega mnie zachęcił do obejrzenia mówiąc że w serialu jest dużo akcji, jednak moim zdaniem serial miał jej mało. Najbardziej mi zapadła scena walki w 3 odcinku pod koniec (śmierć Vandera). Jednak serial mnie po prostu wynudził. Długość odcinków nie ma znaczenia, widziałem sporo nudnych rzeczy krótszych. Od paru lat mam wielką obsesję na punkcie tego serialu. Atakuje każdego fana na każdej platformie, nie mogę przestać o tym myśleć. Ja jestem w stanie zrozumieć oceny max 7 albo 8/10. Ale 9 i 10 już nie. Ja Ci powiem że jak oglądam jakiś serial i mi się podoba to wystawiam ocenę 10/10, gadam o serialu jak najęty, mam wielką obsesję. Niczym się nie różnimy. Szczerze mówiąc Arcane też wystawiłem wysoką ocenę na początku. Nie wiem co chcę osiągnąć pisząc te wulgarne posty do Ciebie. Równie dobrze ty też mógłbyś mnie nazwać alkoholikiem i ćpunem gdybyś zobaczył jakimi serialami ja się ekscytuje. Jeszcze raz przepraszam za to co robię, obiecuję że nigdy już się do Ciebie nie odezwę i nie bedę atakował tylko z odmiennej opinii. Każdy ma swój ulubiony serial. Może za parę lat, zapoznam się z Lolem i wrócę do serialu i mi się bardziej spodoba, na dzień dzisiejszy nie mam ochoty do tego wracać.