PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Zabierzcie ją w końcu. Wiecie co z nią zrobić :D

ocenił(a) serial na 8
aron_4

No nie pogardziłbym nią ;) hehe byleby nie odgrywała przy mnie żadnych scenek i nie próbowała śpiewać ;p

ocenił(a) serial na 6
aron_4

Widziałem jej foty z siłowni i robią wrażenie.Również nie pogardziłbym.

piekielny84

E tam.Słaba jest i kilo tapety na twarzy.Żenująca strasznie się zrobiła w tym serialu a jej gra aktorska - denna.

aron_4

Ja też bym ją oddała, nawet z dopłatą. Najbliższe odcinki będą w całości skupiać się na niej i Tedzie :D:D Och jak cudownie!

BlueRose_0709

Ekstra po prostu.

aron_4

Hahah i o tyle śmiesznie, Amell w jakimś wywiadzie powiedział, że jego grafik jest lekki od kilku tygodni- najlżejszy w historii jego pracy. To może oznaczać dwie rzeczy albo teraz nie kręci flashbacków a inni bohaterowie doszli do głosu, albo będziemy mieć WildCanary show.
Jeśli ta historia tak przyspieszyła to może zwolni w drugiej połowie sezonu.... Albo to złudne nadzieje

aron_4

jeju zaczęłam ogladac ten serial niedawno i jak w 1 sezonie juz mnie postac Laurel ( jak i aktorka grajaca postac ) mnie irytowala to w calym sezonie drugim doprowadzala mnie do szalu. chyba nigdy mnie zadna postac filmowa/serialowa tak nie denerwowala jak wlasnie ona. i jeszcze gra aktorska ( a raczej jej brak) tutaj wcale nie pomaga. W ostatnich odcinkach 2 sezonu juz myslalam nawet nad tym aby przestac ogladac ten serial bo tak sie denerwowalam ogladajac sceny z L.

aron_4

juz ja bym wiedziala co z nia zrobic