PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

SPOJLER !!!

Zacząłem właśnie oglądać Arrow, serial bardzo mi się podoba ale sama historia jest strasznie
podobna do historii Batmana, bogaty Playboy który się odnalazł po latach i powrócił w rodzinne strony
żeby szukać sprawiedliwości, nie stały w uczuciach, przyjaciółka prawniczka którą od siebie izoluje
żeby jej nie narażać (jak Bruce i Rachel) stracił w sumie jednego rodzica nie dwoje ale to też
podobnie, Bruce ma Batjaskinie, Arrow opuszczoną Fabrykę ojca, Batman ma swoje gadżety, Arrow
ma strzały i łuk.

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

Hehe jasna sprawa:) Nawet przeciwnika w 3s bedzie miał takiego samego jak Batman:) Ale powoli tworzą własne ścieżki i już nie posiłkują się tak kluczowo Batmanem. Bynajmniej ja tak uważam.

ocenił(a) serial na 6
fabian103

Słowo "bynajmniej" używamy przy zaprzeczeniach mój drogi.

ocenił(a) serial na 7
kondor82

Fakt. Dzięki za poprawienie mnie. Napisałem masło maślane:) Na szybko i bez zastanowienia i taki efekt:)

ocenił(a) serial na 8
Mateo_SF

arrow też traci 2 rodziców

Dzango360

Ej, dopiero zacząłem pierwszy sezon.

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

Właśnie dlatego nie napisałem tego zdania o utracie obojga rodziców... Aby Ci chamskiego spoilera nie walnąć. Ale kolega nie był już tak uprzejmy.

fabian103

Po prostu nie którzy nie rozumieją że mogą komuś spierdzielić oglądanie, na szczęście ten spoiler nie jest aż tak potężny ale trafiałem na takie perfidne że szok. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

Green Arrow ma więcej wspólnego z Batmanem, niż Ci się wydaje. Np. Batmana wzywano za pomocą Bat-Sygnału, Green Arrowa za pomocą Arrow-Sygnału (tego nie zobaczysz w serialu), Batman ma Robina, Green Arrow ma Spydy'ego (z czasem pokapujesz się o kogo chodzi).

W serialu pojawia się cała masa postaci zwianych z Batmanem... [UWAGA, MOŻLIWE SPOILERY]:
.
.
.
* Royal Flush Gang
* Deadshot
* Firefly
* Huntress
* Deathstroke
* Clock King
* Bronze Tiger
* Harley Quinn
.
.
.
P.S. Rachel to postać filmowa. W komiksie takiej nie ma.

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

No a end jak widziałeś w 2 sezonie to już czysty koniec Mrocznego rycerza :D to samo.
Mi to tam nie przeszkadzało.

ocenił(a) serial na 4
Mateo_SF

Sam Arrow swoim zachowaniem przypomina bardziej Batmana niż Green Arrowa.