Ho! Ho! Ho! W tym roku Gwiazdka przyjdzie wcześniej: https://i.imgur.com/kPNIIOG.jpg
Wygląda na to, że Felka spadnie z rowerka (rym celowy, hue hue). Chociaż, nie nastawiałbym się na to, że całkiem zniknie z serialu.
Może i te zdjęcia nie są fejkiem i może i zginie, ale już nie takie cyrki odstawiali w tym serialu i równie dobrze może to być Felka z Earh-X albo Felka z E-1 umrze, a TA zwerbuje do siebie jakąś z innej ziemi. Się okaże.
Z tego co ogarniam, na Earth-X rządzą naziści, a Felka zdaje się jest żydówką albo na E-X zawsze może nią być, a z połączenia nazistów i żydów wiadomo jakie wychodzą akcje, więc ten grób będzie należał niestety do Felki z E-X...
Ale zawsze to coś. Jedna wersja Felki mniej. Póki co w tym sezonie jest całkiem znośna.
Dlaczego ktokolwiek miałby się przejmować smiercią Felki z E-x jak jest ich nieskończenie wiele?
Ahh, przypomniała mi się scena jak Felka z tej rzeczywistości stworzonej przez Eobarda w s2 LoT została ubita - pewnie ta sama zasada ale właśnie inna Ziemia tym razem.. zawsze coś :D
To na pewno z innego wymiaru Poza tym odpier____ się od Felicity jest 100 razy lepsza od Laurel albo Iris. Ryczycie na nią jak krowy bo wszyscy w internecie ryczą...
Amen! Mnie zastanawia czemu ludzi wkur*ia tak Felicity, a nie czepiają się Curtisa, który jest jej kopią, posiadającą wyłącznie jej najgorsze cechy.
Oboje są siebie warci. Humor Felicity dawał radę w pierwszym i drugim sezonie, kiedy było to coś nowego i świeżego. Ale ciągną to aż do teraz i to jest tak żałosne, tak na siłę, że nie da się w ogóle tego słuchać.
Jest mi bardzo przykro, że niektórzy będą bardzo zawiedzeni. To pewnie nie jest fajne jak życzysz bohaterce śmierci w męczarniach a dostajesz jej ślub z głównym bohaterem.
#tragic
Którym głównym bohaterem? Bo i w Arrow i we Flashu obydwoje już przestali grać I skrzypce :D
Załamałam się :( Jest jeszcze szansa do końca roku ;) Ale znając życie się nie spełni... Beznadziejne to zakończenie crossa
Bo w oryginalnej linii czasu to właśnie Felka została zastrzelona ale niestety ktoś tu namieszał i zgineła inna bardzo sympatyczna i lubiana postać. Mamy aberrację ale wierzę że Legendy (lub Flash) to naprawią bo inaczej zapadnie się Multiświat :D
Który to będzie odcinek ? Nie mogę się doczekać mam nadzieje że to nie fejk :D
Jeżeli ta Felka umrze a pojawi się jakaś z innego świata to może być strawne bo być może wtedy tylko tzw Olicity umrze na dobre ;)
e tam :) Oliver nadal bedzie mogl sie w niej swojej Felicity doszukiwac a tamta i tak sie pewnie w nim by zabujala :) w koncu to Oliver Queen :D
No ale zawsze istnieje opcja że Felka z innego świata będzie podobnie fajniejsza od obecnej tak jak Laurel z innego świata jest fajniejsza od tej martwej , a wtedy kto wie ... może i takie Olicity będzie sie dało oglądać ;)))
Mhmm , właśnie wpadłem na pomysł jak to by sie mogło rozwinąć. Mianowicie za Felicity z innego świata przybędzie Oliver z innego świata który też ją kocha i będziemy mieć miłosny trójkąt z dwoma Oliverami i jedną Felką. Tamten z innego świata zginie bohatyerską śmiercią pod koniec sezonu zasłaniając Felkę własnym ciałem i powie temu z tego świata - dbaj o nią bo jak nie to będę cię nawiedzać jak Shado Slade'a :D
Wg mnie na 99% to grób Felki z innego wymiaru. Zresztą poza tym Felicity faktycznie w tym sezonie znowu zaczęła być strawna, Curtis przestał mnie śmieszyć w momencie kiedy zaczął robić za fightera i dołączył do TA. A i tak obecnie najbardziej wnerwiającą postacią jest dla mnie obecnie w serialach DC Iris "We are the flash" West.
Może jednak nie, bo chyba nieszczęsny i koszmarny wątek Olicity został niniejszym wyczerpany więc teraz można już wyprawić Felkę na tamten (lub jeszcze inny) świat ;)