Na stronie Arrow24.net piszą, że w odcinku 21 będzie scena pogrzebowa. Ponoć jedna ze statystek wstawiła swoje zdjęcie i napisała, że aktorka grająca Laurel też tam była?
Jak myślicie kto umrze? Jeśli będzie to Sara to myślę , że będzie to lipa bo później już tylko rozpaczający Oliver - masakra, znając poprzednie sytuacje to w głowie będzie mu tylko zemsta. A gorsze może być jeszcze to, że Laurel faktycznie dołączy do drużyny Arrow. Osobiście nie przepadam za tą aktorką ani za postacią , którą gra.
http://www.arrow24.net/news.php?readmore=811
Sądzę , że chyba specjalnie puścili taką plotkę aby ludzie czekali w napięciu na ten odcinek. Odcinek 21 ma mieć coś wspólnego z Sebastianem więc może to był jego pogrzeb chociaż może to być również matka Oliviera. Nie sądzę żeby to była Sara to by było dość oczywiste i faktycznie psuło cały następny sezon dołujący Oliver o masakra , A co do Laurel to pomysł żeby była kanarkiem kiepski niby pokazała w pierwszym sezonie że umie "' troszkę "' walczyć ale jakim cudem miała by nauczyć się walczyć tak jak Sara nie wyobrażam sobie tego
Prawdopodobnie chodzi o pogrzeb Moiry bądź Theyi,choć podejrzenie może dotyczyć również Komisarza Lanca lub samego Sebastiana.
Obstawiam że to będzie pogrzeb Moiry albo Lance'a, ale Sebastian Blood też zginie albo ucieknie ze Starling City. Śmierć Moiry może spowodować to że Thea w końcu pozna prawdę o sobie i o tym kto jest Arrow'em(Jeśli nie pozna prawdy wcześniej w odcinku "DeathStroke"). Natomiast śmierć Lance'a może spowodować że Sara odpuści i opuści miasto(być może wróci do Ligi Zabójców) i może spowodować to że Lauriel bardziej się zaangażuje do walki z przestępczością. No nic musimy czekać.
Obstawiam Theę. "Olivierze tylko ty mnie nigdy nie okłamałeś" - powiedziała Thea i umarła , a główny bohater będzie miał trzaski emocjonalne przez cały kolejny sezon ;)
W jednym ze zwiastunów widziałam Moire, Olivera i Thea ubranych na czarno, płaczących i od razu wiedziałam, że bedzie to czyiś pogrzeb. Podrzuce linka jak tylko go znajdę ;)
https://www.facebook.com/photo.php?v=369385616532810
Przepraszam, pomyliłam sie, nie ma tam Theyi. 30 sekunda, płaczą Moira i Oliver, dla spostrzegawczych jest tam zdjęcie - osoby która umarła. Nie bede tu pisać czyje bo nie chce spoilerować :)
HEJ RACZEJ JESTEM MAŁO SPOSTRZEGAWCZA:) Gdzie jest niby te zdjęcie - Ja nic nie widzę:)
kurcze ciężko było wyłapać ten fragment w całym tym zwiastunie:)
Ale myślicie , że umrze , co prawda nie było jeszcze nigdzie tej sceny ale przed tym jest jeszcze jedna scena w której Thea opatulona w koc wchodzi na komisariat tej sceny też jeszcze nigdzie nie widziałam . Co niby wraca a potem ginie- trochę dziwne.
To jest zwiastun zapowiadający drugą czesc 2 sezonu. Sceny sa prawdopodobnie wycięte z wszystkich odcinków. Szkoda :(
no tak to widać po nich, że ktoś umarł, po chwili jest jeszcze płacząca Laurel, więc obstawiam: Thea, Sara albo Lance.
Znając życie umrze albo Roy albo Thea ( oczywiście jeżeli któreś z nich umrze , to się załamanie :( )
O ile dobrze widziałem to scena z płaczącym Oliverem i Moirą jest Queen's Mansion, a nie wydaje mi się by trumna stała w domu. Według mnie mogą kogoś opłakiwać stojąc w pokoju gdzie akurat na szafce stoi zdjęcie Thei. Ale to tylko moje spostrzeżenie i mogę się mylić choć wolałbym mieć rację. :D
W sumie to mogę obstawić Thea. Odcinek 17 utwierdza mnie w tym przekonaniu, szczególnie po tym jak mówi do Olliego, że on jedyny jej nigdy nie okłamał. Kłamstwa Oliviera i Moiry w końcu doprowadzą do tragedii. Thea zapytała brata, dlaczego po prostu nie można mówić prawdy, więc Ollie będzie miał skopaną psychę przez 3 sezon, tym bardziej, że zda sobie sprawę co tak naprawdę narobił zabraniając Royowi zbliżać się do niej. Zabrał jej ochroniarza;p To będzie dodatkowo bomba dla Roya, który nie będzie mógł zapanować nad mirakuru. Ależ by się działo:D
powyższe rozważania to tylko moje gadu gadu, żadnych spoilerów;p