PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63894
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na stronie Arrow24.net piszą, że w odcinku 21 będzie scena pogrzebowa. Ponoć jedna ze statystek wstawiła swoje zdjęcie i napisała, że aktorka grająca Laurel też tam była?
Jak myślicie kto umrze? Jeśli będzie to Sara to myślę , że będzie to lipa bo później już tylko rozpaczający Oliver - masakra, znając poprzednie sytuacje to w głowie będzie mu tylko zemsta. A gorsze może być jeszcze to, że Laurel faktycznie dołączy do drużyny Arrow. Osobiście nie przepadam za tą aktorką ani za postacią , którą gra.

http://www.arrow24.net/news.php?readmore=811

ocenił(a) serial na 9
ilona1239

Sądzę , że chyba specjalnie puścili taką plotkę aby ludzie czekali w napięciu na ten odcinek. Odcinek 21 ma mieć coś wspólnego z Sebastianem więc może to był jego pogrzeb chociaż może to być również matka Oliviera. Nie sądzę żeby to była Sara to by było dość oczywiste i faktycznie psuło cały następny sezon dołujący Oliver o masakra , A co do Laurel to pomysł żeby była kanarkiem kiepski niby pokazała w pierwszym sezonie że umie "' troszkę "' walczyć ale jakim cudem miała by nauczyć się walczyć tak jak Sara nie wyobrażam sobie tego

ocenił(a) serial na 6
ilona1239

Prawdopodobnie chodzi o pogrzeb Moiry bądź Theyi,choć podejrzenie może dotyczyć również Komisarza Lanca lub samego Sebastiana.

ocenił(a) serial na 8
ilona1239

Obstawiam że to będzie pogrzeb Moiry albo Lance'a, ale Sebastian Blood też zginie albo ucieknie ze Starling City. Śmierć Moiry może spowodować to że Thea w końcu pozna prawdę o sobie i o tym kto jest Arrow'em(Jeśli nie pozna prawdy wcześniej w odcinku "DeathStroke"). Natomiast śmierć Lance'a może spowodować że Sara odpuści i opuści miasto(być może wróci do Ligi Zabójców) i może spowodować to że Lauriel bardziej się zaangażuje do walki z przestępczością. No nic musimy czekać.

ocenił(a) serial na 10
ilona1239

Obstawiam Theę. "Olivierze tylko ty mnie nigdy nie okłamałeś" - powiedziała Thea i umarła , a główny bohater będzie miał trzaski emocjonalne przez cały kolejny sezon ;)

ilona1239

W jednym ze zwiastunów widziałam Moire, Olivera i Thea ubranych na czarno, płaczących i od razu wiedziałam, że bedzie to czyiś pogrzeb. Podrzuce linka jak tylko go znajdę ;)

GabiKrk

https://www.facebook.com/photo.php?v=369385616532810

Przepraszam, pomyliłam sie, nie ma tam Theyi. 30 sekunda, płaczą Moira i Oliver, dla spostrzegawczych jest tam zdjęcie - osoby która umarła. Nie bede tu pisać czyje bo nie chce spoilerować :)

ocenił(a) serial na 3
GabiKrk

HEJ RACZEJ JESTEM MAŁO SPOSTRZEGAWCZA:) Gdzie jest niby te zdjęcie - Ja nic nie widzę:)

ocenił(a) serial na 5
ilona1239

Na dole pod prawą ręką Moiry.

ocenił(a) serial na 3
FoxX

kurcze ciężko było wyłapać ten fragment w całym tym zwiastunie:)
Ale myślicie , że umrze , co prawda nie było jeszcze nigdzie tej sceny ale przed tym jest jeszcze jedna scena w której Thea opatulona w koc wchodzi na komisariat tej sceny też jeszcze nigdzie nie widziałam . Co niby wraca a potem ginie- trochę dziwne.

ilona1239

To jest zwiastun zapowiadający drugą czesc 2 sezonu. Sceny sa prawdopodobnie wycięte z wszystkich odcinków. Szkoda :(

GabiKrk

no tak to widać po nich, że ktoś umarł, po chwili jest jeszcze płacząca Laurel, więc obstawiam: Thea, Sara albo Lance.

ocenił(a) serial na 6
GabiKrk

To zdjęcie stoi tam od zawsze.

ilona1239

Znając życie umrze albo Roy albo Thea ( oczywiście jeżeli któreś z nich umrze , to się załamanie :( )

ocenił(a) serial na 6
DawcioXXX

O ile dobrze widziałem to scena z płaczącym Oliverem i Moirą jest Queen's Mansion, a nie wydaje mi się by trumna stała w domu. Według mnie mogą kogoś opłakiwać stojąc w pokoju gdzie akurat na szafce stoi zdjęcie Thei. Ale to tylko moje spostrzeżenie i mogę się mylić choć wolałbym mieć rację. :D

ilona1239

W sumie to mogę obstawić Thea. Odcinek 17 utwierdza mnie w tym przekonaniu, szczególnie po tym jak mówi do Olliego, że on jedyny jej nigdy nie okłamał. Kłamstwa Oliviera i Moiry w końcu doprowadzą do tragedii. Thea zapytała brata, dlaczego po prostu nie można mówić prawdy, więc Ollie będzie miał skopaną psychę przez 3 sezon, tym bardziej, że zda sobie sprawę co tak naprawdę narobił zabraniając Royowi zbliżać się do niej. Zabrał jej ochroniarza;p To będzie dodatkowo bomba dla Roya, który nie będzie mógł zapanować nad mirakuru. Ależ by się działo:D

powyższe rozważania to tylko moje gadu gadu, żadnych spoilerów;p

ocenił(a) serial na 10
asusRM

Faktycznie byłoby nieźle, ale wtedy nie byłoby już żadnych szans na to, że Oliver da radę jednak dotrzeć do Slade'a i się z nim dogadać, naprawić krew, którą sobie nawzajem napsuli - a cały czas mam nadzieję na taki właśnie obrót sprawy.