PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

2 sezon skończony

ocenił(a) serial na 10

Ostatnie 3 odcinki epickie. W ogóle zrobienie ze Slade głównego łotra wyszło mistrzowsko. Trochę
szkoda bo lubiłem go na wyspie przed śmiercią Shado i myślałem że jak zostanie wyleczony to
może straci pamięć i kto wie w przyszłości dołączy do Arrowa.

Ciekawie również zapowiada się 3 sezon a przynajmniej retrospekcje. Nie spodziewałem się że
akcja przeniesie się poza wyspę ale w sumie to dobrze bo przyda się trochę innego otoczenia.

Czekam na 3 sezon.

ocenił(a) serial na 5
FF7manifo

Pierwszy sezon był dość mało przekonujący, a drugi uratowała cześć akcji umiejscowiona na wyspie. To tam była prawdziwa walka bez przebaczenia. Natomiast akcja w mieście to śmiech na sali. Wszystko to było zbyt sztuczne i teatralne. A przez nadmierną ilość zwrotów akcji, serial stracił na wiarygodności. No i te wszystkie kłamstwa. Jedno trzeba przyznać - wszyscy byli siebie warci.
Gdyby nie ciekawość tego, co działo się na wyspie, to nie dobrnąłbym do końca.

ocenił(a) serial na 9
acidity

Są gusta i guściki, dla większości osób właśnie ta ilość zwrotów akcji jest smaczkiem, jakiego ciężko szukać w innych produkcjach opartych o komiksy. Powstała masa rozwiązań danych sytuacji w internecie, co samo się w pewnym momencie zaczęło napędzać.