:D armia się szykuję
https://www.youtube.com/watch?v=vUhsrrMBrck
"To miasto potrzebuje Arrowa" święte słowa.Armia Deathstroke'a może jest niezbyt liczebna (paru chłopa jest) ale biorąc pod uwagę ich specyficzne "talenty" jest to siła,z którą nie sposób się nie liczyć i której nie można lekceważyć.Sam Arrow nie da rady.Ciekawe,z której strony nadejdzie pomoc i czy w ogóle nadejdzie?To nie zawsze musi być szczęśliwe zakończenie,co dla mnie osobiście jest plusem,bo dzięki temu serial jest ciekawszy.
Assasyni Ra's al Ghul'a nadejdą z odsieczą.... ale by było...
Poczekamy - zobaczymy:)
To wydaje sie najbardziej realne:) Został sam bez Roy'a i Sary na dodatek bez nogi:D
Teorie teoriami,a życie życiem i jak to życie,zaskakuje.Wcześniej też teoretyzowaliśmy,czy Oli będzie wybierał pomiędzy Sarą i Laurel,a tu okazało się inaczej,choć jeszcze nic straconego.W każdym razie,teorii było wiele.Tak jest też w tym przypadku.My uważamy tak,a scenarzyści raczej i tak nas zaskoczą.Co by to nie było,mam nadzieję na epizody godne finału sezonu.Poza tym,jak się te ż*dki nachapią,to chętniej wyłożą srebrniki na dalsze sezony.
Diggle poprosi o pomoc Waller, żeby ta podesłała Suicide Squad. I na pewno pojawią się asasyni z League of Assassins, bo aktorka która gra Nysse pojawi się w finale. Poza tym Ras al Ghul'owi nie była by na rękę armia super - żołnierzy na jadących na Mirrakuru, których bardzo trudno ukatrupić.
Co do Suicide Squad to wolałbym aby nie było ich w finale. Odcinek pod tym tytułem był chyba najsłabszym w tym sezonie i na dodatek jakoś mi oni nie pasują (może kwestia tego w jaki sposób zostali przedstawieni w tym odcinku wpływa na moją ocene).
To, że sie pojawią jest oficjalnie potwierdzone, a odcinek nie był aż taki zły.
no to mnie teraz załamałeś:( A już tak na serio to nie wiedziałem o tym, choć nie specjalnie mi pasują jak na finał, ale to pewnie kwestia gustu.
A co takie Suicide Squat może zrobić Deathstroke'owi i jego armii?Taki Bronze Tiger dostał wpie*dol od byle Roya,który dopiero zaczynał,a tu mamy bandę zawodowców na "sterydach" Jedynie Dead Shot mógłby coś zdziałać celnym okiem i dobrą bronią,ale to też nie na długo,bo by go zdjęli w końcu.Slade nie jest głupi i zapewne jest przygotowany na takie niespodzianki.Asasyni rasa,no może,wyszkoleni są świetnie itd. ale siła fizyczna Slade'a i spółki też się liczy.Nie zapominajmy o gojeniu ran.Z drugiej strony,tamci mogą przecież wykorzystać jad tej żmiji do uśpienia delikwentów i wtedy już sprawa wygląda inaczej.Co by nie było,to mam nadzieję,że będzie ciekawie.W środę już się coś zacznie rozjaśniać.
To nie będzie finałowa walka między Arrow'em a Sladem. Bedzie rozpierducha na całego:) Taka masowa ustawka.
Ustawka,haha.Ale ciekawe,czy dogadali się co do "sprzętu"
Za 3 tygodnie o tej porze będziemy tu długo dyskutować o tym co było i jak było,co się sprawdziło,a co nie sprawdziło,co zginęło,a co przeżyło (żeby już był rym) ;-)
Coś czuję,że Flash się pojawi. Poza nim,SS,Roy,Sara i Nyssa ze swoimi asasynami. Szykuję się bitwa,jak ta z TDKR :)
A skąd wiesz ? pamiętacie był jakis trailer z arrowem + felsh , to skąd niby były te sceny ?
Bodajże producenci wypowiadali się na ten temat, że pierwszy raz go ujrzymy w pilocie Flash'a.
Nigdy takiego trailera nie było, chyba że fanowski ;o
Tak jak @necio napisał, Barry pojawi się dopiero w pilocie Flash, od 9 odc Arrowa Barry jest w śpiączce i to sie nie zmieni do premiery pilota.
Pani w masce powiedziała że odchodzi od olliego i jedzie do swoich assasynwów , także wiadomo że przybędą :)
Po tym,jak nie pozwolił jej wykończyć Roya,być może obawia się,że i Slade'a nie odwali,więc pojedzie po kolegów z Ligi,żeby doprowadzić sprawy do końca.Wydaje mi się,że ona już pogodziła się z tym,że jest zabójcą,choć Olivier usiłował ją trochę "udomowić" ,podczas gdy sam nie do końca jest pewnie przekonany,co powinien zrobić.Nauczony doświadczeniem z wyspy wiedział,że "Brata Cyrusa" trzeba wykończyć na amen,więc tutaj nie powinien mieć problemu z załatwieniem tych zbirów Slade'a,a nawet Isabel.ale co do Slade'a,to już ciężko powiedzieć.Niby Oli życzy mu teraz śmierci całym sobą,ale jednak kiedyś byli przyjaciółmi,Slade "ufał jego osądom" a teraz jest jaki jest,pośrednio przez Oliego.Czuję,że nawet,jeśli Slade zginie w finale,to i tak zostaniemy czymś zaskoczeni.
https://www.youtube.com/watch?v=tETe4EHerMc Zdjecia promocyjne z tego odcinka. Nadchodzi team Arrow + Laurel <3 Jak się cieszę :D
Tak sobie przeglądam jutuba i pod jednym z filmów promo 2x21 w komentarzach tez ludziska snuja różne teorie.Ktoś tam pisze,że Sara na 100% zginie,bo to ją Slade miał na myśli,a nie Theę,bo mógł ją zabić już wcześniej,a nie zrobił tego.Sara wróci walczyć ze Slade'm i zginie z jego ręki,po czym Laurel,dla uczczenia jej pamięci stanie się nową Black Canary,szkoloną przez Arrowa.Thea natomiast miała by dołączyć do zespołu,ale bardziej w roli "przyzwoitki" czyli zapewniała by alibi bratu i takie tam.Są też teorie,że Thea dołączy do ojca i będzie przez niego szkolona,że Malcolm zginie w 3 sezonie,tym razem naprawdę,a potem okaże się,że Slade żyje