PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

DANIEL" | Chociaż Daniel to może być fałszywe imię, aby zmylić spoileroholików, ten dwudziestokilkuletni dżentelmen - ważna powracająca postać w trzecim sezonie - jest przystojnym, tajemniczym i bardzo inteligentnym przedsiębiorcą rozwijającym przełomową technologię. (Wyobraź sobie biznesowego magnata w ciele Ryana Goslinga). Chociaż publicznie emanuje urokiem i pewnością siebie, prywatnie kryje tragiczną przeszłość, która prowadzi go do stania się superbohaterem korzystającym z zaawansowanej technologii. Spodziewaj się, że ten fantastyczny facet będzie nowym obiektem westchnień dla Felicity i rywalem Olivera - zarówno osobiście jak i zawodowo

widać Oliverowi nie pójdzie tak łatwo jeśli chodzi o felicity i będzie musiał o nią trochę :powalczyć"

MagdaLena121

W spoilerach wrzuciłam informacje też o tej postaci (mniej niż Ty MagdaLena121, dzięki za nie :) i 3 innych nowych postaciach. Pisałam tam, że większość osób podejrzewa, że "Daniel" to naprawdę Ted Kord. Pasowałoby do opisu i po małych wskazówkach z poprzednich sezonów, że może być coś więcej o Kord Industries.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Mi opis trochę przypomina Bruce Wayna , osoba z tragiczna przeszłością korzystająca z zaawansowanej technologi chociaż wątpię aby to o niego chodziło

MagdaLena121

Steven R. McQueen nie zagra postaci Nightwinga. Aktor powiedział w wywiadzie, że nigdy nie było takich planów. Czyli robił sobie tylko szum wokół siebie, co w przypadku aktorów TVD jest normą.