PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W tym odcinku podczas lotu na wyspę Nyssa mówi coś takiego
" Kiedy byłam małą dziewczynką ojciec kazał mi odwiedzić to miejsce. Tutaj odnalazłam Sarę"
Kiedy Sara pierwszy raz pojawiła się na wyspie, Nyssa nie mogła być małą dziewczynką ( wydarzenia po katastrofie statku ). Zgadzało by się, że Nyssa spotkała Sarę na Lian Yu i zabrała ją do Ligi, ale wtedy była już dorosłą kobietą. Więc pytanie, skąd taka pomyłka? A może chodzi o wydarzenia z LoT? Lecz wtedy Sara nie była na wyspie a do Ligi udała się sama.

Jacus_87

kiedy była małą dziewczynką ojciec kazał
kiedy odwiedziła to znalzał sare

To oczywiste nawiązanie do LoT gdzie Sara poprosiła Rasa żeby wysłał swoją młodszą córkę tego dnia na Lian yu

marchewsz

No tak, więc źle zrozumiałem wypowiedź nyssy. Który to odcinek LoT? Sary z LoT nie było już w Parbat, kiedy zawitała tam Sara z wyspy. Ras musiał być zdziwiony kiedy po raz kolejny spotkał Sarę, która z kolei nie miała pojęcia że kiedyś już tu była :P

Jacus_87

9odc pierwszego sezonu? czy coś takiego

marchewsz

youtube .com/watch?v=w44fb1GTljA Koło 2:00 minuty scena :)

Jacus_87

Tego LoT, to ie brałbym zbytnio na poważnie, bo to jest strasznie pokręcone i to taka bardziej ciekawostka, niż rzeczy mające wpływ na resztę seriali i wydarzeń z nich.Musieli tak po prostu zrobić, żeby się choć teoretycznie, wszystko zgadzało, bo przecież niby oryginalna historia Sary, nie uległa zmianie.To taki trochę bubel scenariuszowy i nie bral bym tego zbytnio pod uwagę.Równie dobrze, mogli wyczyścić pamięć Ra'sowi, jak to zrobili w ostatnim odcinku drugiego sezonu z Darkhiem i spółką, wtedy też wszystko by się zgadzało.Widocznie nauczyli się trochę na błędach, skoro zastosowali taki myk.

mario_1981

LoT ma tyle sensu co "moda na sukces", jeśli jesteś osobą powyżej 5 roku życia to lepiej omijać ;)