Pod tym linkiem można oblukrować jak się będzie prezentować Brandon Routh jako ATOM:
http://www.ew.com/article/2015/02/03/arrow-first-look-brandon-routh-suits-atom#
Moim zdaniem twórcy TV spisują się świetnie i czekam już na zajawkę z akcji ;]
Trzeba przyznać, że stroje Atoma, a także Black Canary są czaderskie. Z tym że ten Atoma jest wielofunkcyjny. Jestem ciekaw jak będzie on w nim walczył :)
Moim zdaniem prezentuje się znakomicie:-) ...czekamy aż Atom pojawi się w odcinkach Arrow:-)
Jak dla mnie to takie połączenie Kapitana Ameryki i Iron Mana,ale całkiem spoko.Grunt,że nie wygląda kiczowato.Zdjęcie to co innego,niż serial,wiec będzie tylko lepiej.Fajnie,ze jednak rozwijają powoli całe to universum.Im więcej,tym lepiej,byle z pomysłem.
Aaa,no i witam na tym forum po dłuższej przerwie.Przez te gówniane zmiany na filmwebie przestało mi się tu chcieć zaglądać,bo nie można się doczytać w tym bałaganie.Teraz muszę się przebić przez dwa tematy z odcinków 10 i 11 i temat ze spojlerami.
Mam nadzieje ze w serialu będzie jeszcze lepiej:-) ...
Rzeczywiście filmweb ,,przechodził'' ciężkie chwile;D..na szczęście wszystko jest juz na swoim miejscu:-)
Eh i sie zaczelo,,,FW dal Atoma na tapetę i psycho marvelickie patalachy (freza) zaczynaja gownodym zaraz zapewne dolacza inne smiecie spigey, ultraman, konrad slowacki ,czy dearlic ...nic tylko leb ukrecic a deathlokiem sie tak podniecali bleh
Hełm beznadziejny, mogli zrobić coś takiego jak ma Iron Man. Ten wygląda trochę jak od skuteru, ale reszta wporzo.